Как се готви хайвер на щука ? 800 грама хайвер
кг. 4,200
дължина 82см
Късметлия - Яз. Огоста
-
- Мнения: 2
- Регистриран на: Пет Дек 05, 2014 21:23
- Риболов: Язовирски
-
- Мнения: 51
- Регистриран на: Нед Яну 22, 2012 18:21
- Риболов: Almost all
- Местоположение: Габрово
- дал Браво: 4 пъти
Re: Късметлия - Яз. Огоста
Ще ме прощаваш,ма това е една от най-чичовските коледни снимки ,които съм виждал напоследък (шегувам се) ,за хайвера не препоръчвам консумация -осолен,щуката има лошото качество да приема един от малкото паразити които се предават на човеците,след термична обработка нема грижи.
Ама както си го задал въпроса ,звучи като от предаване на Ути Бъчваров за сготвяне на благо ягне .
Верно ли е пръва щука която си намерил някъде...
Ама както си го задал въпроса ,звучи като от предаване на Ути Бъчваров за сготвяне на благо ягне .
Верно ли е пръва щука която си намерил някъде...
- fisherman 007
- Мнения: 523
- Регистриран на: Сря Апр 18, 2007 20:27
- Местоположение: София
- дал Браво: 2 пъти
- получил Браво: 1 път
Re: Късметлия - Яз. Огоста
Като всеки друг хайвер пържи се...
Не е луд този който ходи за риба,
луд е този който му дава.
луд е този който му дава.
- Marco Polo
- Мнения: 10196
- Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 14:40
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- Местоположение: София
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Re: Късметлия - Яз. Огоста
Не че няма цял кулинарен раздел във форума...
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Лука 11:9-13
Re: Късметлия - Яз. Огоста
Според мен хайвера не става,пробвал съм да го пържа и да го оставям да зрее за тарама,не ми харесва
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: Късметлия - Яз. Огоста
За тарама верно е кофти, пържи и яж - не знам защо на хищниците хайверът не става за разбиване. Разкажи поне къде и как я хвана, теб само на кулинария те е избило...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
- zampo
- Мнения: 1117
- Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 11:57
- Риболов: спининг , тролинг
- Местоположение: Враца
- дал Браво: 17 пъти
- получил Браво: 36 пъти
Re: Късметлия - Яз. Огоста
Ааа , става , става, приготвя се като черния хайвер. След есетровите риби, най-хубавия хайвер е на щуката , след това този на расперана хищниците хайверът не става за разбиване
Вярвай само на писмени документи,защото в един момент нечестивците се отмятат!!!!!!!!
Матей Преображенски(Миткалото)
Матей Преображенски(Миткалото)
- Дълголай
- Мнения: 99
- Регистриран на: Пет Апр 04, 2014 8:29
- Риболов: Вече само спининг баце...
- Местоположение: Враца
- дал Браво: 44 пъти
- получил Браво: 29 пъти
Re: Късметлия - Яз. Огоста
Измиваш го хубаво и отделяш ципите. След това му чукваш едно яйце солчица и магданоз нарязан на ситно. Разбъркваш хубаво и после по една лъжица в тигана. Ще си оближеш пръстите.
Добър апетит
Добър апетит
Еееех, да бех римлянин, или поне малко тракиец..... Сигурно щех да се казвам Риболовит