Съвети за скат

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
dankata
Мнения: 504
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 94 пъти

Съвети за скат

Мнениеот dankata » Сря Ное 22, 2006 23:53

Гледам тука бая лиги са се източили в тоз подфорум :lol: , та дайте съвети как да сготвя филета от скат. Пържен, варен, печен, всякакви идеи се приемат.
Облизвам се предварително :P

dankata
Мнения: 504
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 94 пъти

Мнениеот dankata » Пет Дек 01, 2006 10:55

:roll:

Аватар
Левака
Мнения: 5157
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 12:13
Местоположение: София
дал Браво: 11 пъти
получил Браво: 2 пъти
ЛС/Мейл:

Мнениеот Левака » Пет Дек 01, 2006 12:41

Данка много екзотична риба ще папкаш бре :lol: Затова няма коментари по питането ти. :wink:
Убий глупака с мълчание.

http://sladkarnica-jasi.com/

dankata
Мнения: 504
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 94 пъти

Мнениеот dankata » Пет Дек 01, 2006 13:00

Левака написа:Данка много екзотична риба ще папкаш бре :lol: Затова няма коментари по питането ти. :wink:


:lol: Е чак пък екзотична...
Такъв ми е дара, а хората са казали че подарък не се връща, затова ще трябва да се прежаля и да го ям :)

Хайде бре, чревоугодници няма ли тука? Ей го къде е Никулден, време не остана.

Аватар
babydoctor
Мнения: 15665
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
Местоположение: София
дал Браво: 25 пъти
получил Браво: 95 пъти

Мнениеот babydoctor » Пет Дек 01, 2006 13:03

Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???

dankata
Мнения: 504
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 94 пъти

Мнениеот dankata » Пет Дек 01, 2006 13:43

babydoctor написа:Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.


Е да де, аз си ги разглеждам темите и специално за това съм си резнал 2 филийки хляб и си топя от монитора :lol:
Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.

Аватар
babydoctor
Мнения: 15665
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
Местоположение: София
дал Браво: 25 пъти
получил Браво: 95 пъти

Мнениеот babydoctor » Пет Дек 01, 2006 13:58

dankata написа:Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.
Е, дето вика Левака, екзотика е :D Ял съм го пържен - хубав е. Печен на скара с лимонче - също. Варен, пак с лимонче, ама не знам какви подправки имаше - пак беше вкусен. Е, това не беше в България, а в рибни ресторанти по южните брегове на Средиземно море. С две думи, страшно трябва да се потрудиш, за да го развалиш. :D Ха наздраве да ти е :D
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???

dankata
Мнения: 504
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
Местоположение: София
дал Браво: 6 пъти
получил Браво: 94 пъти

Мнениеот dankata » Пет Дек 01, 2006 14:02

:wink:

Ivanov_P
Мнения: 54
Регистриран на: Съб Юли 19, 2014 13:28
получил Браво: 14 пъти

Re: Съвети за скат

Мнениеот Ivanov_P » Нед Юли 20, 2014 20:38

Скат се прави по един начин - дере се, пържи се и се оставя за една вечер в кисело мляко с малко чесън, отгоре се полива с мазнината. Другото е хабене на рибата.
Събиране на вземания, защита от банки, монополи, колектори и по трудови спорове-http://dike.bg/


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта