задушена риба с домати.

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
vlado_fidera
Мнения: 152
Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
Местоположение: sofia
получил Браво: 5 пъти

задушена риба с домати.

Мнение от vlado_fidera »

:P Рибно филе по избор мариноваме в лим.сок,сол,чесън,черен пипер.В каф.ч-ка олио задушаваме ситно нарязан или пасиран чесън с кромид лук.Добавяме брашно и разреждаме с домат.сок разреден с чаша сухо червено вино.Осоляваме и поръсваме с черен пипер.Слагаме лъжичка захар,сипваме още малко лимонов сок.Варим на силен огън 10 мин.Добавяме рибеното филе,1/2 ч.олиои ситно нарязан магданоз.Задушаваме натих огън 30 мин.Преди сервиране поръсваме с останалия магданоз.
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”