задушена пикантна риба

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
vlado_fidera
Мнения: 152
Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
Местоположение: sofia
получил Браво: 5 пъти

задушена пикантна риба

Мнение от vlado_fidera »

:D :D Чаена чаша соев сос се смесва с ч.ч.доматен сок,суп.л-ца захар,суп.л-ца оцет3-4 ситно счукан или пасиран чесън и се запръжват с малко мазнина на силен огън.Нарязваме на ситно зеленчуци които имаме под ръка-морков,лук,зеле,грах.Предварително ги задушаваме с малко вода и мазнинка и прибавяме към сосовете .Оставяме да кипнат 2-3 мин.Панираме рибно филе нарязано на кубчета и прибавяме към сосовете и зеленчуците и задушаваме натих огън 20-30 мин. :P :P
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”