печена риба пикант

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
vlado_fidera
Мнения: 152
Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
Местоположение: sofia
получил Браво: 5 пъти

печена риба пикант

Мнение от vlado_fidera »

:) :) Рибно филе по избор го измиваме и посоляваме със сол и поръсваме с черен пипер или рибна подправка.Напръскваме с лимонов сок и запичаме равномерно в намазнена с масло тава.В малко олио задушаваме глава лук,добавяме счукан или пасиран чесън,червени чушки и едно ситно нарязано люто чушле.Осоляваме на вкус и поръсваме с малко червен пипер,ситно нарязан магданоз.Наливаме малко бяло вино/колкото ни се отдели от сърцето/.Похлупваме съда и задушаваме 10 мин.Рибата сервираме в чинии и с получената смес натриваме всяко филе по отделно до изчерпване на сместа.Най отгоре слагаме и по парче пържени пушени гърди/бекон/.Сами се досещате какво подхожда на това ястие. :P :P
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”