Дайте някоя читава рецепта за распер!
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
- Левака
- Мнения: 5158
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 12:13
- Местоположение: София
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 5 пъти
Споко,тук съм и си четем.lorda написа:А тунджанския е мренка пред маришкия
Абе тоя АсЮ има ли тема която не е оспамил
Убий глупака с мълчание.
http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sestrata
- Мнения: 3550
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 15:33
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 154 пъти
- получил Браво: 742 пъти
Аз пък, пак фанах и съм мераклия да пробвам рецептата на Корморана. Поради липаса на друга.Росен написа:Нищо, аз и без т'ва не Фанах ...Росен написа:Айде давайте, че утре съм за распери, да знам к'во да ги правя ...
***http://www.starividri.com***
Fear NO Fish
Fear NO Fish
- sestrata
- Мнения: 3550
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 15:33
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 154 пъти
- получил Браво: 742 пъти
Кой хващал, кой пускал - на масата всички сме равни.
Ето я рецептата на Корморана, изпълнена НЕпрофесионално от Сестрата.
Ето я рецептата на Корморана, изпълнена НЕпрофесионално от Сестрата.
ВОАЛАCORMORAN написа:Обезкостяваш-вадиш двете филета
и на скарата,около 6 мин.
,после обръщаш,пак 6 мин. Филетата може да ги нарежеш на 2 или 3 парчета, да не се къса като я обръщаш.Предварително ги намажи с малко олио да не залепя за скарата.Сос-половин кофичка кисело мляко,половин майонеза,чесън,копър,сол-разбиваш с пасатора
и поливаш вече опечените парчета.
Пиенето-по твой избор........
***http://www.starividri.com***
Fear NO Fish
Fear NO Fish
- wertus
- Мнения: 2788
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 22:04
- Риболов: риболов с изкуствени примамки
- Местоположение: Oldenburg, Deutschland
- дал Браво: 53 пъти
- получил Браво: 76 пъти
ММММММММММ, вкусничко изглежда! Ся мъ е яд че релийзнах трите си распера на Марица! Нищо ще си резна от луканката!
П.П. Има една тайландска люта подправка за риба, мннного е добра
П.П. Има една тайландска люта подправка за риба, мннного е добра
"Мне, просто живота е кратък, и всеки миг удоволствие трее се консумира в цялятя му пълнота. Седиш си на чардака уморен от деня, а пред теб тече чиста, спокойна река... :D"- Чичо Док
- sestrata
- Мнения: 3550
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 15:33
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 154 пъти
- получил Браво: 742 пъти
Между другото, за да разсея една заблуда - от гъЖъ назад распера няма дребни костици, а само плосък гръбнак като скумрия. На корема само редки ребра. Дребните костици са във филетата на гърба - също както пр карагьоза, мряната и толстолоба.
***http://www.starividri.com***
Fear NO Fish
Fear NO Fish
- Васил Ламбов
- Мнения: 2082
- Регистриран на: Пет Апр 11, 2008 23:24
- Местоположение: sofia
- получил Браво: 3 пъти