Страница 2 от 4
Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 22:20
от joro_olyмпус
Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 22:27
от lorda
А тунджанския е мренка пред маришкия
Абе тоя АсЮ има ли тема която не е оспамил
Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 0:33
от wertus
Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 9:06
от Левака
Споко,тук съм и си четем.
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 15:53
от Asio
Сори бях си взел огнеупорна стъклена тава да ви зарибя на топ расперската рецепта. Това обаче няма да се случи . Успех на всички .
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 16:20
от Росен
Росен написа:Айде давайте, че утре съм за распери, да знам к'во да ги правя ...
Нищо, аз и без т'ва не Фанах ...
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 16:28
от sestrata
Росен написа:Росен написа:Айде давайте, че утре съм за распери, да знам к'во да ги правя ...
Нищо, аз и без т'ва не Фанах ...
Аз пък, пак фанах и съм мераклия да пробвам рецептата на Корморана. Поради липаса на друга.
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 16:57
от Kriss
Пробай да го киснеш 24 ч. в много лимон и малко зехтин. Киселината би трябвало да омекото дребните костици. При щуката поне става
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 19:01
от lorda
Аз па щото знаех, че АсЮ няма да си издаде свръх секретната, космическа рецепта на нас простолюдието и затва днешния распер си го пуснах
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 20:35
от sestrata
Кой хващал, кой пускал - на масата всички сме равни.
Ето я рецептата на Корморана, изпълнена НЕпрофесионално от Сестрата.
CORMORAN написа:Обезкостяваш-вадиш двете филета
и на скарата,около 6 мин.
,после обръщаш,пак 6 мин. Филетата може да ги нарежеш на 2 или 3 парчета, да не се къса като я обръщаш.Предварително ги намажи с малко олио да не залепя за скарата.Сос-половин кофичка кисело мляко,половин майонеза,чесън,копър,сол-разбиваш с пасатора
и поливаш вече опечените парчета.
Пиенето-по твой избор........
ВОАЛА
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 21:04
от wertus
ММММММММММ, вкусничко изглежда! Ся мъ е яд че релийзнах трите си распера на Марица! Нищо ще си резна от луканката!
П.П. Има една тайландска люта подправка за риба, мннного е добра
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 21:18
от sestrata
Между другото, за да разсея една заблуда - от гъЖъ назад распера няма дребни костици, а само плосък гръбнак като скумрия. На корема само редки ребра. Дребните костици са във филетата на гърба - също както пр карагьоза, мряната и толстолоба.
Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 8:57
от Росен
В соса може да добавиш малко горчица ...
Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 9:36
от Мунчо
Прекрасно!
Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 10:40
от Васил Ламбов
Нинджа,разтекоха ми се лигите,бе брат,много красота на таз софра!!!!