Калкан на скара

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Аватар
daniel krilov
Мнения: 2287
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 10:04
Местоположение: София /иначе от Бацова Махала/
получил Браво: 2 пъти
Обратна връзка:

Калкан на скара

Мнение от daniel krilov »

Продукти : един калкан, 250гр.зехтин, 4-5зърна бахар, една връзка пресен девисил, един лимон, щипка сол.
Приготовление:обезкостявате калкана така че да се получат четири пъжоли, нареждате ги в подходящ съд и ги заливате с зехтина в който предварително сте добавили бахара, нарязания девисил, сока от лимона и солта.След като престой в хладилника 12-24ч.го печем на не много силна скара първо от към кожата когато месото се постегне може да го обърнете внимателно и след десетина петнадесет минути рибата е готова за консумация.Добър апетит :wink:
http://www.mouche-fr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
troutbum
Видри, видри,видри........
Daniel Krilov, Fishing club Old Otters – Sofia, Bulgaria
Най-мразим пораснали лузари
http://www.starividri.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kriloffishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
chirusa_bg
Мнения: 848
Регистриран на: Сря Фев 16, 2005 12:58
Местоположение: Sofia

Мнение от chirusa_bg »

Изтриите го тоя пост , че ще се затрия от глад бе :cry:
Goat Food!
vikik
Мнения: 2789
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 12:46
Местоположение: София

Мнение от vikik »

Ето това ще ям на никулден :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”