Продукти : един калкан, 250гр.зехтин, 4-5зърна бахар, една връзка пресен девисил, един лимон, щипка сол.
Приготовление:обезкостявате калкана така че да се получат четири пъжоли, нареждате ги в подходящ съд и ги заливате с зехтина в който предварително сте добавили бахара, нарязания девисил, сока от лимона и солта.След като престой в хладилника 12-24ч.го печем на не много силна скара първо от към кожата когато месото се постегне може да го обърнете внимателно и след десетина петнадесет минути рибата е готова за консумация.Добър апетит
Калкан на скара
- daniel krilov
- Мнения: 2287
- Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 10:04
- Местоположение: София /иначе от Бацова Махала/
- получил Браво: 2 пъти
- Обратна връзка:
Калкан на скара
http://www.mouche-fr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
troutbum
Видри, видри,видри........
Daniel Krilov, Fishing club Old Otters – Sofia, Bulgaria
Най-мразим пораснали лузари
http://www.starividri.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kriloffishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
troutbum
Видри, видри,видри........
Daniel Krilov, Fishing club Old Otters – Sofia, Bulgaria
Най-мразим пораснали лузари
http://www.starividri.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kriloffishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- Мнения: 848
- Регистриран на: Сря Фев 16, 2005 12:58
- Местоположение: Sofia