Въпрос едно:Дайте някаква рецепта за мариновани патешки бутчета...ъъъ,в смисъл не да ги мариновам,а са в консерви,цели,консервите съдържат по 4 бр бутчета...как да ги приготвя е въпроса?
Въпрос две: Става ли хубав чируз от дунавския карагьоз и заслужава ли си да се занимавам,или да заминава във фризера ?
Два въпроса към кулинарите...
-
- Мнения: 2054
- Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 10:34
- Риболов: мързелив
- Местоположение: Мизия
- дал Браво: 307 пъти
- получил Браво: 174 пъти
Два въпроса към кулинарите...
Понякога си мисля, че за всичко е виновен Васко Кръпката. Той ни пееше по митингите: „Комунизмът си отива, спете спокойно деца.” И ние спахме. А те не спаха....
- koragroup
- Мнения: 1435
- Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 21:52
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 4 пъти
- Обратна връзка:
Re: Два въпроса към кулинарите...
Лично мнение:
Отговор едно:патка+зеле на фурна, или патка+зелен лук и домати с много магданоз и разни други мерудии.
Отговор две: http://www.youtube.com/watch?v=xGXA2EjcIGE ... и край
Отговор едно:патка+зеле на фурна, или патка+зелен лук и домати с много магданоз и разни други мерудии.
Отговор две: http://www.youtube.com/watch?v=xGXA2EjcIGE ... и край
Красота и спокойствие.
http://www.pepelina.com
http://www.starividri.org
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
http://www.pepelina.com
http://www.starividri.org
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Re: Два въпроса към кулинарите...
Отговор едно: ЗелИ . Ако го омешиш малко кисело , малко прясно , патката става чудесна.Д-р Дулитъл написа:Въпрос едно:Дайте някаква рецепта за мариновани патешки бутчета...ъъъ,в смисъл не да ги мариновам,а са в консерви,цели,консервите съдържат по 4 бр бутчета...как да ги приготвя е въпроса?
Вариант две : Хващаш един китаец и бой докато каже рецептата за патица
Дай сега да уточним на кое се казва чируз, и кво е карагьоз. Дунавската скумрияа според мен не става за сушене-чируз, само скарата я оправя или на консерва , че е един виден армарурист и тя.Въпрос две: Става ли хубав чируз от дунавския карагьоз и заслужава ли си да се занимавам,или да заминава във фризера ?
Успех
П.С. С Корчев сме писали едновременно. Той е по добър кулинар , но на мен ми личи повече
"Душата на непиещия е изсушена и свита, непорочната му поза на трезвеник е прикритие за анонимни и отвратителни постъпки". Джон Стайнбек
-
- Мнения: 2054
- Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 10:34
- Риболов: мързелив
- Местоположение: Мизия
- дал Браво: 307 пъти
- получил Браво: 174 пъти
Re: Два въпроса към кулинарите...
За патката-става въпрос за ето тез консерви-.
За дунавската скумрия-бе то е ясно,че е арматурист от класа,ама не можем да и насмогнем със скарите...Ще ходи във фризера,то се е видяло...
За дунавската скумрия-бе то е ясно,че е арматурист от класа,ама не можем да и насмогнем със скарите...Ще ходи във фризера,то се е видяло...
Понякога си мисля, че за всичко е виновен Васко Кръпката. Той ни пееше по митингите: „Комунизмът си отива, спете спокойно деца.” И ние спахме. А те не спаха....
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: Два въпроса към кулинарите...
Патката си е патка - става със всичко което харесваш. Със зеле е култово. А чируз си става, но преди консумация трябва да се пекне малко и после - копърче, чесън, оцет...Хайде стига, че съм дежурен и омазах клавиатурата.
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???