жабешки бутчета
Одираш бутчетата, режеш им плавничетата и ги панираш както пиле или риба, кеф ти с галета, кеф ти с брашно и яйце, кеф ти с нишесте или царевична грис, може и със счукан чипс..... (може и да е лют). Някои готвачи връзват крачетата в глезените, за да са еднакви всички бутчета и да не се кривят (ако бутчетата не са отделени отгоре). Най-добре се приготвят в Уок тиган.
Апропо от къде жаби по туй време?
Апропо от къде жаби по туй време?
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Re: жабешки бутчета
Там нямате ли готова панировка? Тук пуснаха всякакви, вкл. и за риба. Размразяваш, отцеждаш, панираш, ядеш, това е всичко. И тук има замразени и не са скъпи - в разфасовки по 0.5 кт.anelia написа:Живея в Португалия и си ги купувам замразени. Благодаря за отговора.
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
- chirusa_bg
- Мнения: 848
- Регистриран на: Сря Фев 16, 2005 12:58
- Местоположение: Sofia
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
-
- Мнения: 5639
- Регистриран на: Вто Юни 06, 2006 19:43
- Риболов: и жени
- Местоположение: Дружба 2
- дал Браво: 12 пъти
- получил Браво: 17 пъти