Как се готви моруна?
Как се готви моруна?
Очаквам сериозни отговори, макар че въпросът ми предразполага към майтап. Вече си признах във форума откъде съм се снабдил с пържоли от такава риба и тъй като никога вкъщи не сме яли моруна, ме е страх да не съсипя ценното месо. Така че - приемам съвети и рецепти всякакви.
Колега едва ли ште ти е от полза но :
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACT ... GORY_ID=21
Аз съм спец в приготвянето на шарани
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACT ... GORY_ID=21
Аз съм спец в приготвянето на шарани
Последно промяна от 6aranski на Чет Яну 26, 2006 21:12, променено общо 1 път.
Dai ribo dai.dai ribo dai!!:):)
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Най-вкусната речна риба е, в Лом никога не се панираше, за разлика от другите риби, които се валяха в царевично брашно. И печена е добра, и пържена, а в рибената чорба на времето двете задължителни риби бяха някоя чигичка и някой по-едър бибан. Наздраве.KOP написа:А наистина ли е толкова вкусна, колкото се говори? Просто се чудя дали да си я ям сам или да поканя гости
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???