Подправка за скара - свински пържоли

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Аватар
Златев
Мнения: 2184
Регистриран на: Вто Май 09, 2006 15:17
Местоположение: Варна
дал Браво: 955 пъти
получил Браво: 179 пъти

Re: Подправка за скара - свински пържоли

Мнение от Златев »

Дядото на гаджето, да му е лека пръста, правеше следната комбинация, главно за кюфтета, но приложението е широкоспектърно. Не е нещо необичайно, но е от "простичките хитринки" в кулинарията.
"Подправката на Дядо":
30% черен пипер
30% кимьон
30% кориандър
10% чубрица

Винафги гледам да имам 200гр от сместа. Според мен на вкус може да се добави и нещо, което да "поотвори" ароматите. Като предложения от Коце розмарин. :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”