Веян паламуд

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Аватар
Коце
Мнения: 6447
Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
Риболов: и бира чадо!
Местоположение: София
получил Браво: 4 пъти

Re: Веян паламуд

Мнениеот Коце » Чет Апр 17, 2014 10:27

Мунчо написа:Край! ...спирам да ви чета в комплект!!! :lol:

Ама си подготвил агнешкия комплект, нали?
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero

Аватар
Златев
Мнения: 2006
Регистриран на: Вто Май 09, 2006 15:17
Местоположение: Варна
дал Браво: 328 пъти
получил Браво: 77 пъти

Re: Веян паламуд

Мнениеот Златев » Чет Апр 17, 2014 10:33

Fori, това ще да убийствен сос!
Прилагал съм зехтин+ситно скълцан пресен честън+малко оцет "Балсамико" и в него топя скаридите и мидите.
Но твоето предложение още довечера ще бъде отработено! ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"

Аватар
fori
Мнения: 3196
Регистриран на: Сря Авг 09, 2006 13:24
дал Браво: 3 пъти
получил Браво: 23 пъти

Re: Веян паламуд

Мнениеот fori » Чет Апр 17, 2014 15:41

Никакво кълцане! Всичко на цяло. Единственото, което е че трябва да стои малко повечко време, но резултата си струва. Изкарал съм един маломерен паламуд около килото да се размразява за довечера, та смятам да направя тестове на новата реколта.
Превърни мозъка в мускули! - девиза на модерният спинингист


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта