Никулденски рибен гулаш

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
vlado_fidera
Мнения: 152
Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
Местоположение: sofia
получил Браво: 5 пъти

Никулденски рибен гулаш

Мнение от vlado_fidera »

Продукти
-филе о т акула, африкански сом,сьомга, сьомгова пъстърва, копър, горчица със захар, настърган кашкавал, соев сос, олио
Зеленчуци-1/2 целина нарязана на зарчета, морков, кромид лук , скилидки чесън
Подправки-сол, смлян черен пипер,червен лютив пипер.
Начин на приготвяне:
-Филето се нарязва на кубчета и се натрива със сол, пипер, горчица, копър.Маринова се не по малко от три часа.Сипваме го в предварително надупчен плик за печене.Задушаваме на не повече от 200 градуса-20минути, внимателно разопаковаме плика и филето и зеленчуците изсипваме в тава за печене.Печем на 175 градуса-10 минути.Изваждаме тавата от фурната и поръсваме ястието с настъргания кашкавал.Допичаме до готовност т.е.до разтопяването на кашкавала
Сервираме докато ястието е топло с бяло вино или розе.
Време за подготовка на ястието -10 минути
Мариноване -3часа
Задушаване на фурна -20 минути
Печене на фурна -10 минути
Допичане 5 минути
Общо време за приготвяне на това ястие 3ч и 45 мин.
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”