Айде утре е празника

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Borkata_111
Мнения: 137
Регистриран на: Сря Авг 16, 2017 23:19
Риболов: спининг
Местоположение: Пловдив
дал Браво: 48 пъти
получил Браво: 29 пъти

Айде утре е празника

Мнение от Borkata_111 »

Здравейте колеги кулинаристически майстори
Имам 1 фагри и 1 лаврак та се чудя как е най-добре да ги направя на фурна. Мислех си да филвтирам лаврака а другото цяло, но искам и ваши мнения.
А и някой ял ли е готвил ли е Веслонос ? В МЕТРО имаше един дзвер . Много грозна гледка... ама било бума на рибовъдството тая риба...
Аватар
babydoctor
Мнения: 15953
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
Местоположение: София
дал Браво: 46 пъти
получил Браво: 160 пъти

Re: Айде утре е празника

Мнение от babydoctor »

http://fb.ru/article/320488/ryiba-veslo ... otovleniya
Готвил съм солянката и последната, като съм подправял само с дивисил и чесън. Ще се радвам да има повече споделени рецепти за празника. Аз си чакам шарана, ще го правя "по ломски"...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”