Страница 1 от 1

Айде утре е празника

Публикувано на: Вто Дек 05, 2017 22:02
от Borkata_111
Здравейте колеги кулинаристически майстори
Имам 1 фагри и 1 лаврак та се чудя как е най-добре да ги направя на фурна. Мислех си да филвтирам лаврака а другото цяло, но искам и ваши мнения.
А и някой ял ли е готвил ли е Веслонос ? В МЕТРО имаше един дзвер . Много грозна гледка... ама било бума на рибовъдството тая риба...

Re: Айде утре е празника

Публикувано на: Сря Дек 06, 2017 14:30
от babydoctor
http://fb.ru/article/320488/ryiba-veslo ... otovleniya
Готвил съм солянката и последната, като съм подправял само с дивисил и чесън. Ще се радвам да има повече споделени рецепти за празника. Аз си чакам шарана, ще го правя "по ломски"...