Айде утре е празника
Публикувано на: Вто Дек 05, 2017 22:02
Здравейте колеги кулинаристически майстори
Имам 1 фагри и 1 лаврак та се чудя как е най-добре да ги направя на фурна. Мислех си да филвтирам лаврака а другото цяло, но искам и ваши мнения.
А и някой ял ли е готвил ли е Веслонос ? В МЕТРО имаше един дзвер . Много грозна гледка... ама било бума на рибовъдството тая риба...
Имам 1 фагри и 1 лаврак та се чудя как е най-добре да ги направя на фурна. Мислех си да филвтирам лаврака а другото цяло, но искам и ваши мнения.
А и някой ял ли е готвил ли е Веслонос ? В МЕТРО имаше един дзвер . Много грозна гледка... ама било бума на рибовъдството тая риба...