Бих допуснал, без да съм го ползвал (нито пък смятам да го ползвамp_zarkov написа:От извесно време умувам върху това защо онова бяло Йозури хваща риби - до извод еднозначен не стигнах !...
pux написа:Бих допуснал, без да съм го ползвал (нито пък смятам да го ползвамp_zarkov написа:От извесно време умувам върху това защо онова бяло Йозури хваща риби - до извод еднозначен не стигнах !...
), че бялото "дзури" лови, защото:
1. Хората ловят с него
2. Тежко е и лети
3. Цветът все пак има някакво значение![]()
Склонен съм да мисля, че всеки воблер, който влиза в горната дефиниция, би се представил не много по-различно...
p_zarkov написа:...1. Ловят хората и на други качествени примамки , но атаките са повечето пъти на този воблер ( поне при мен )...
pux написа:p_zarkov написа:...1. Ловят хората и на други качествени примамки , но атаките са повечето пъти на този воблер ( поне при мен )...Колега, ти колко качествени примамки имаш, които:
- имат сходно тегло при подобен размер
- имат подобен цвят
- ловиш поне толкова време с тях, колкото и с "дзурито"
p_zarkov написа: Аз съм настоявал на Дуелският воблер миноу който е със сходна игра,тежест ,размер и кастинг , но не и цвят ! Имам жълт и този показан на картинката . Този воблер ми е сред фаворитите за течение и за распери :
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта