Това е бибан, шегичка !!!
Добре де има бас в България, и сега какво ?
Каква е идеята, Митак ?
ps.: Вчера след обяда никаква не я свършихме на твоя територия, както се чухме по-рано с теб, Струма пази своите тайни. Сутринта обаче около на Перник, се заловиха или поне закачиха капитални риби с които дори sandista, щеше да ни завиди. Но ... резултата бе, две изправени и една строшена кука. Всичко е менте приятелю...
Black bass (петнист бас)
- takezo
- дал Браво: 138 пъти
- получил Браво: 63 пъти
Re: Black bass (петнист бас)
Ако умееш да летиш, не казвай на никого, защото не можеш се отърва от учители..
- Д.Граховски
- Риболов: Спининг
- дал Браво: 4 пъти
- получил Браво: 220 пъти
Е то, моя край е доста опоскан и преправян, чак до неузнаваемост. Следва магистрала Струма да направи шадраваните и сме ток. Просто ми стана интерсно какво ще кажат колегите по въпроса с този Бас. Има го вече доста време, популация хубава, ноже да е и разнесен, ма не знам. Пише че хвурля хайвер у дълбоко, ма пак не се знае. Видях няколко капитални покрая, което ще рече че расте много бързо. Там врагове почти няма тъй че скоро и в други части на страната. Честитутка . Ще ловим бас. Или баса ще изяде всичко, орките ще изловят баса и ние ще ловим дуки. А и е доста близо до реката.
http://maximo.bg
Спининг клуб "Бобър"
Catch & Release
"Човешкият устрем не бива да има граници. Колкото и зле да изглежда животът, докато има живот, има и надежда." Stephen Hawking
Спининг клуб "Бобър"
Catch & Release
"Човешкият устрем не бива да има граници. Колкото и зле да изглежда животът, докато има живот, има и надежда." Stephen Hawking
- Хариус
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 26 пъти
- ЛС/Мейл:
takezo написа:Каква е идеята...
Идеята е да се опипа почвата за пауновия костур

- Хариус
- ЛС/Мейл:
quietriot написа:Няма нужда, то си има
Къде? Той е изключително топлолюбив и не съм виждал в БГ такъв, освен 2 двойки в един аквариум в Младост, наскоро внесени

- Хариус
- ЛС/Мейл:
Хич и не го мисля даже, просто някои факти от човек, който от над 20 години гледа, развъжда и внася такива риби! Мен лично ме вълнува щукички и нашенски костурец да има, екзотичните видове не ме интересуват.
- atufektchi
- ЛС/Мейл:
И после не сме били европейци!!!
Точно като тях, приключваме първо местните видове и почваме с внос и тотално приключване!!!
Дано ни простят децата и внуците ...
Точно като тях, приключваме първо местните видове и почваме с внос и тотално приключване!!!
Дано ни простят децата и внуците ...
-
Та колеги да ви питам сега след 3 години кво стана с тоя бас. Аз сега се върнах от дълаг престои в щатите и там си ловях басче и ми липсва сега тука. Та има ли го няма ли го или ще го има ама друг път.
е така съм си само си седя и нищо....