мъро написа:Колко да е интересно, агресивната реклама във фейсу я водиш ти и още няколко човека. Само че тази реклама започна да има обратен ефект, във фейса друга песен пееш, тука друга( такива най ва обичам), там има много будали който ви се връзват на номерата , но остават разочаровани и като надигнат глава скачате отгоре им като питбули, що не вземе да опишеш колко капота имаш с тази примамка, колко часа риболов правиш да пуснеш 5 снимки на костури уловени на фииш. Да не казвам че има хора в групата който пускат една снимка и почват да подмятат как хванали на не ловящата примамка и ти и дружките ти им пригласяте, вместо да спрете споровете в групата. Нелепо е твоето изказване тука, тука не може да се очакват чудеса, извън форума чудесата се случват. Фииша си е примамка като всички други, повечето са и недостатъците от колкото предимствата, някой беше споменал че има много откачени риби, аз съм се ровил и в чуждестрани форуми и масово се споменава за този проблем. Той без риба се разкъсва когато се лови на места с големи камъни и много водорасли, при агресивни риби колко риби се вадят докато го разкъсат. Ей такива подробности никой не ги обяснява на начинаещите или на хора който не са я ползвали тази примамка. За мен лично не си заслужава тази примамка, сега някой да не каже че гроздето е кисело, имам стълба за целта.
Всеки сам си избира дали да води реклама или АНТИреклама, според мен някак по-смислено е първото, от второто полза не виждам
Наличието и търсенето на копия на Блек Миноу, както и цялата тая омраза, говорят достатъчно за качествата му, аз няма нужда да го рекламирам