Страница 1 от 1

Щуколов край Пловдив

Публикувано на: Вто Дек 25, 2018 10:21
от Borkata_111
Здравейте , Весела Коледа на всички !
От няколко излета около Пловдив се капотирам на Марица и реших чисто и просто да питам за някой затворен водоем в който с малко късмет, ще мога да си начеша крастата за щуки (за предпочитане да не е платено. Просто я няма тръпката от дивия водоем, когато си платиш). Ясно ми е че местата всеки си ги пазите като очите, но поради факта, че съм малолетен и времето, и транспорта са фактори с които се примирявам, ще бъда много благодарен на поне един свестен гьол, който сподели с мен (може на ЛС).

Поздрави и слука !

Re: Щуколов край Пловдив

Публикувано на: Вто Дек 25, 2018 18:21
от Prangov
Здравей колега, и Весела Коледа на всички. Може да провериш дупките при село Ръжево Конаре, макар че са доста пресирани от рибари все още се хваща някоя щука, но не очаквай някакви рекорди. Рибите който се хващат са с малки размери , но за съжаление всичко се преборя и нищо не се пуска обратно. Поздрави и наслука.

Re: Щуколов край Пловдив

Публикувано на: Вто Дек 25, 2018 19:53
от Borkata_111
Prangov написа:Здравей колега, и Весела Коледа на всички. Може да провериш дупките при село Ръжево Конаре, макар че са доста пресирани от рибари все още се хваща някоя щука, но не очаквай някакви рекорди. Рибите който се хващат са с малки размери , но за съжаление всичко се преборя и нищо не се пуска обратно. Поздрави и наслука.Бях ходил на дупките, но повечето пътища, които заобикаляха кариерата, бяха блокирани с насипи земна маса,а точно на пясъчния бряг беше разкопано и нямаше по-голяма слука от няколко слънчака на западния бряг + вадеше се купа салата с всяка проводка.