Сомски сонар
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Re: Сомски сонар
И двете е Фране. 

http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
- borislav58
Колеги никой да знае нещо за ремонт на Сонари.Купих си сонар JAXON EASY101L проблемът е :Не показва дъно, грешно мери дълбочините, като показва рибите ако са на 3м ги показва на 10 ,или пък на 45м, и постоянно мени дълбочиата.Ако знае некой нещо то нека го сподели ще съ му благодарен.
Всичко заебавам и за риба заминавам
-
- получил Браво: 14 пъти
Ремонта му може да излезе колкото ти струва сонара
За това,съвета ми е да си събереш парички,и си вземи сонар от реномирана фирма и мирясваш 

"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Ако ти е първи сонар,те съветвам да монтираш правилно сондата и после да наблегнеш на настройките.
-
- получил Браво: 2 пъти
По-точно да си настроиш дълбочината,която ти искаш,а не автоматична
.................................и първо изключи симулацията 

- borislav58
Проблема не е в мен колеги .vihren написа:По-точно да си настроиш дълбочината,която ти искаш,а не автоматична.................................и първо изключи симулацията
Всичко заебавам и за риба заминавам
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Пусни снимка,как и къде си монтирал сондата и ако можеш направи клип,какво точно ,ти показва сонара
.
Такъв проблем за пръв път чувам.

Такъв проблем за пръв път чувам.
и аз имах проблем с разчитането на сонара ,но след доста четенае във форума всичко си дойде на място ,но мисля че изключиш ли симулацията ше ти станат ясни поне елементарни неща например колко дълбоко е под теб,какво е дъното ,температура на водата,големини риби и т.н.
ше успееш никой не се е родил всезнаещ ,всеки се учи от нещо и от некой , ако няма от кой ,чети във форума има ддоста изтъкнати и образовани риболовци и ако ги питаш за каквото и да е ше ти откликнати разрешат проблема ПИТАЙ СИ НЕ СЕ СРАМУВАЙ ......поздрави и успех 

-
- получил Браво: 14 пъти
Лошото е че знаещите си взимат други сонари и избягват да взимат НЕ-доказали се на пазара марки.Е,все някои колега ще го има неговия модел и дано се намери някои скоро че ще има още десетки съвети но дали ще са точни.Колегата ако не се оправи със сонара и проблема наистина е в сонара,ще му дам телефон на сервиз,вече са оправили за една година над 350 сонара.
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
- Pike1
- получил Браво: 11 пъти
Любо е прав колега. За 300лв. можеше да си вземеш нещо на Хъминбърд, Гармин или Лоурънс и то предполагам с по-добри характеристики.Сега не ми се рови. За сефте разбирам, че Джаксън си лепят логото на някави сонари.По-добре първо да се пита и после да се купува. Дано да си го оправиш !LVitchev написа:Лошото е че знаещите си взимат други сонари и избягват да взимат НЕ-доказали се на пазара марки.
MEMENTO MORI