Мнениеот EDM electronics » Пет Фев 24, 2017 9:15
pino,
Имах достатъчно време да премисля и най-малката подробност, всичко ще е защитено, всичко е водоустойчиво. "Монитора" с измервателните уреди е абсолютно водоустойчив. Има капак за ремонт и свързване на кабелите, но съм го направил със силиконова гарнитура, отделно всеки измервателен уред съм го разглобил и дисплея или съответно стъклото е залепено със силикон и монтажно лепило. Пригодил съм го за потопяване във водата, т.к. преди излизане от водата обръщам каяка и го мия щателно.
Кабелаци при мен въобще няма да има, само един, който свързва двигателя с корпуса на каяка. Цялата ел. инсталация ще бъде вътрешна, в корпуса на каяка и там ще си остане. Мястото и без това е малко, остава да ми се мятат кабелаци из краката и ръцете. Силовите кабели които използвам са 6 кв.мм, т.е. доста съм ги преоразмерил, т.к. не искам ни един ват мощност да се губи по кабелите. Инвертора който ползвам е от велосипед, но моднат. Сменям мосфетните транзистори с най-най-доброто на пазара. При мощност от да речем 1.5 kW, статичните загуби в ключовите транзистори ще са от порядъка на 10W, без да мога да отчета динамичните, защото са много сложни сметки, но предполагам те ще са по-малки от статичните. Т.е. очаквам загуби на енергия не повече от 1-2% и то при големи мощности. Инвертора няма да грее въобще. Той също ще се намира вътре в корпуса на каяка - водоустойчив и залепен с двойно залепящо неопреново тиксо, близо до изходната букса.
Буксите които ползвам ги купих от Алиекспрес, китайски са, но с отлично качество, с позлатени пинове /гледам и американците ги ползват същите в двигателите за лодки и каяци.
В горната част на пръта на двигателя съм поставил ниво-датчик, така че ако се издърпа двигателя горе или пък се удари пропелера в дъното, или се обърне каяка, двигателя автоматично спира. Има и термодатчик на бобината на BLCD-мотора, който следи температурата да не превиши градусите, които са настроени с тримера, т.е. имам и термозащита. И накрая има магнитен ключ за пускане на цялата система, който е вързан с връв за спасителната жилетка. При падане във водата магнита се откача от датчика на Хол и всичко спира. Акумулатора ще бъде поместен в алуминиева херметизирана-водоустойчива кутия. Именно алуминия ще помогне да го охлажда предостатъчно.
Ватметъра /енергометъра/ който ползвам е за 100А, но шунта не е в тази кутия, а ще се намира близо до инвертора, защото е масивен, а от него с тънки кабели се взема падът му на напрежение и отива в тая кутия. Кутията на монитора я правих по калъпа на каяка, тя ще се слее със средната част, между краката и изглежда, като продължение на корпуса - бая си играх с нея, да я докарам да пасне точно по размера, първо правих макет от картон.
Кабела за датчиците на педалите влиза в корпуса на каяка само с една дупка отстрани до педалите по размера на кабела - плътно. Когато се монтира двигателя, по нищо няма да личи външно, че каяка е оборудван с двигател. Ще се разбира само, когато двигателя се издърпа от водата с въженцето.
Нямам иначе идея каква скорост ще развива каяка, мога само да предполагам. Надявам се да постигна скорости над 15 км/ч. Това разбира се при екстремни мощности. Но съм приготвил за проба и профил - алуминиево крило, така че след като двигателя вече е факт, ще има играчка и с крилото, за да се вдигне КПД-то на цялата система. Тогава може да се развие скорост и над 20 км/ч.
Пропелера който ще ползвам е с диаметър 30 см. Мисля, че с този диаметър дори при 50-100 об./мин. ще поддържа тролинг-скорост в сладка вода. Надявам се при тролинг от 3-4 км/ч консумацията на каяка да не превишава 50-70 W.
pino, колко е диаметър на пропелера на твоя двигател и оборотите, да придобия някаква представа за сравнение?
Следващото начинание по каяка ще ми бъде електрическа GPS-котва с компас. Тегло около 1 кг. Това също ще е голяма екстра. Търся човек, който се е занимавал с компас, GPS-модули и контролери за дронове, да помислим, как да пригодим един такъв модул за целите на електрическата котва!