Обурудване

Минава, големият кораб минава ...
Аватар
EU_BG_akademika
дал Браво: 3 пъти
получил Браво: 3 пъти

Обурудване

Мнение от EU_BG_akademika »

Здравейте колеги, ще съм благодарен ако някой ми помогне като ми каже от къде мога да си закупя следните неща на куп. Става въпрос за София или Варна :D
Чохъл за надувна лодка 3.90м "Selva"
Дъска за сядане или поне захващачите за дъската.
Стойка за сонда на сонар
Стойка за закрепване на сонар
Чанта за носа
То и стойка за акумулатор ще ми трябва, ама там ще видя къв ще купувам, че сонара е 4000W.
Намирам ги нещата е нета, ама пръснати и с доставка, абе изобщо излизат дявол на магере :(
Благодаря предварително
Ако искаш да си щастлив 2 часа - напий се,ако искаш да си щастлив 1 година - ожени се,ако искаш да си щастлив цял живот - стани рибар!
/китайска мъдрост/
Аватар
bat.galin
дал Браво: 645 пъти
получил Браво: 456 пъти

Мнение от bat.galin »

виж тук:

http://www.lalizas.com/

LALIZAS Marine Bulgaria
7, Al. Dyakovich
9000 VARNA
BULGARIA
Tel: +359 52 616 695
Fax: +359 52 604 284

магазина във варна е от Полиграфията покрай хотел Golden Tulip в посока ж.п. линията.
последно вземах гребла за лодка от там...цените според мен са доста по-добри от тез, които има в нета.
Аватар
EU_BG_akademika

Благодаря Бат.Галине, непременно ще го посетя, разгледах им сайта и видях доста интересни неща.
Май ще си купя всичко от Варна, на 3ти тръгвам да моря чернокопа и сафрида :D та от там ще си пазарувам.
Винаги съм се чудил защо онлайн търговията е по скъпа от магазина :( . Наеми не плащат, на продавачи не плащат, само един сървър и някой да приема заявките. :(
Ако искаш да си щастлив 2 часа - напий се,ако искаш да си щастлив 1 година - ожени се,ако искаш да си щастлив цял живот - стани рибар!
/китайска мъдрост/
Аватар
bat.galin
дал Браво: 645 пъти
получил Браво: 456 пъти

Мнение от bat.galin »

ми 6тото сме БГ, затова.

пример ( + какво зна4и" БГ"): за 2 гребла он-лайн ми искат + 32 лева....как да стане?
Аватар
EU_BG_akademika

Здравейте отново, купих си всички неща от една много коректна фирма по каталога и. Ако някой се интересува на лични ще кажа :D да не ме наказват тук.
Сега искам да попитам дали някой може да ми даде точните разамери на дъската за сядане на Селва 3.80, 3.90. Трябват ми защото мойта лодка е далечко от мен, колата ми е на ремонт :( , а аз искам да отскоча до практикер да ми я отрежат.
Само моля не давайте на 3.20, 3.60, защото са различни от тези които ми трябват.
И другото което искам да попитам дали някой е монтирал сонар на пласмасова кутия подобни на тези които ползваме. Мисля си, че би било много удобно да се използва такава кутия, акумулатора вътре в кутията, стойката на капака, а самата кутия може да се укрепи с колан за багажник. Слагат се скобки с нитове в пода и се монтира едно коланче подобно на това което държи резервоара.
И последен ми въпрос е дали някой е наясно каква консумация ще има сонар със сонда 4000W и цветен дисплей от средната големина екрани. Тия тиквеници от Lowrance, не пишат на сайта си колко ток консумира и аз незнам какъв сух акумулатор да му купя. Сонара ще дойде във Варна, а там не познавам добре града и незнам къде да търся такива джаджи.
Благодаря предварително за помоща :D
/китайска мъдрост/
Аватар
Marco Polo
Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
получил Браво: 12 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Marco Polo »

Снимките са на Иво Митев

Изображение

Изображение
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Аватар
EU_BG_akademika

Благодаря Марко, екстра си го направил и аз ще си го направя, точно така, колко ah e този акумулатор, аз си купих 18ah,и се надявам да е достатъчен.
/китайска мъдрост/
Аватар
Geo
дал Браво: 22 пъти
получил Браво: 44 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Geo »

Колега намерили покривало за лодката?Може на лични.Благодаря предварително.
Когато започна да пускам всичките си сомове,значи съм изкачил върха в риболова и недостатъците ми ще останат назад.
Аватар
kff
дал Браво: 1 път

Мнение от kff »

И аз си нмерих същата кутия за акумолатора,по същия начин прекрепих отгоре сонара,вътре нося разглобяемата стойка...Дори дупката на капака е същата.Удобно,практично,само дето капака понякога трудно се затваря и веднъж безмалко да падне в реката цялото съдържимо.Имам място дори за отверки,ножовка,клещи и разбира се кантар за рибата.Сонара го прибирам първо в калъф,после в кутията.Дупката за кабелите е под капак и ако не го затворя при дъжд всичко се пълни с вода.Изтощи веднага батерията но вече го затварям.Важно е да знаеш какво точно ти трябва,останалото е лесно...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”