Здравейте отново, купих си всички неща от една много коректна фирма по каталога и. Ако някой се интересува на лични ще кажа

да не ме наказват тук.
Сега искам да попитам дали някой може да ми даде точните разамери на дъската за сядане на Селва 3.80, 3.90. Трябват ми защото мойта лодка е далечко от мен, колата ми е на ремонт

, а аз искам да отскоча до практикер да ми я отрежат.
Само моля не давайте на 3.20, 3.60, защото са различни от тези които ми трябват.
И другото което искам да попитам дали някой е монтирал сонар на пласмасова кутия подобни на тези които ползваме. Мисля си, че би било много удобно да се използва такава кутия, акумулатора вътре в кутията, стойката на капака, а самата кутия може да се укрепи с колан за багажник. Слагат се скобки с нитове в пода и се монтира едно коланче подобно на това което държи резервоара.
И последен ми въпрос е дали някой е наясно каква консумация ще има сонар със сонда 4000W и цветен дисплей от средната големина екрани. Тия тиквеници от Lowrance, не пишат на сайта си колко ток консумира и аз незнам какъв сух акумулатор да му купя. Сонара ще дойде във Варна, а там не познавам добре града и незнам къде да търся такива джаджи.
Благодаря предварително за помоща

Ако искаш да си щастлив 2 часа - напий се,ако искаш да си щастлив 1 година - ожени се,ако искаш да си щастлив цял живот - стани рибар!
/китайска мъдрост/