makiavelli написа:Геле, какво разбираш под "да заповяда", да се сложи новата 25-ца на Ямаха на твойта лодка или просто новата 25-ца на всякяква лодка и да се бори с теб и V-twin-a ти? Защото ако е второто, веднага идвам да разцепя
. Есента, ако искаш може да сложим моя мотор на твоята лодка и сам да прецениш дали и доколко е куц кон!
.Поста ми не цели заяждане, а откриване на истини, както и трупане на опит в лодки и двигатели, като цяло! Приятен уикенд и ходете за риба по-често!
П.С. "Лодката на моя живот" не помня с къс или дълъг ботуш беше, че аз съм с късак.
Да разясним ако мое
С мойта лодка са правени доста тестове , които едва ли са правени с други тук в България .
Почваме от изходна точка 250 кг лодката на Дидо Овчарицата , която с 2ма човека вървеше по бавно с меркури 25 / 4 лопусният винт , от колкото със Сузито с 3-ма
Следва 30-ката Тохатсу на Джони ( Инглиш) Абрашев , която със сам човек бега по бавно от мен +1човек горница .
Като за капак има и устно доказателство от човек който е на ТИ с моторите , казва се Нарцис Иванов - по известен като Наро , който го познава знае за какво говоря .
Та по неговите думи ( а той глупости не говори ) с неговата лодка скороста е била доста по добра , та даже и с 4 човека е фърчал със Сузукито , за разлика от сегашният му мотор който е Меркури 25 , пак с 4 лопусният спортен финт , лодката Гръцка Хелас подобие на Бостън .
Та в тоя ред от мисли ако си решил да правиме проби , добре е нещата да се правят с лодки които ги дават за 25 коня , а не просто да претоварваме дадена лодка от сорта на Пояс 330 или Мичуринско чудо .
Едно пояснение , доста лодки има от братушките , на които освен че пише до 15 кс има и пояснение че требе да е до 32-34 кг , което само по себеси значи 2т.
А че моторо ми кара на 4700/800 това също е верно , но капацитето му доста по добър според мен , и според пробите които са направени на вода а не на Хартия с диаграми бла бла и т.н.
Къс ботуш е ръчка , що па да не окичиме твоя