Skurpito, привет.
Как се държи на вода тази муха?
Хакелът е рехав, но пък е с дълги власинки. Не потъва ли? Така структуриран е като за мокра муха. Не, че няма да лови, но питам какво е поведението на мухата на вода - като мокра или суха?
Поздрави.
Skurpito, привет.
"Джапанките" са по инструкциите на jagger1 от темата "Училище по муховръз".
Е то си е мокра муха бе Миро - ти къде си виждал някой да връзва Адамс, Парадън, Кочман, кадис, на извита кука. Има там разни микро игри дето се правят на 20-ти номер лека кука с цел мухата да и максимално микроскопична като тяло но тази кука не е такава. Ейййй ето сетих се една мокра да си вържа , ако не забравя и остане време ще има и снимка от Айфона Алкател
Бе, Драго, и аз така си мисля, че е мокро муше, ама знам ли.Драго написа: ↑Вто Мар 31, 2020 21:59Е то си е мокра муха бе Миро - ти къде си виждал някой да връзва Адамс, Парадън, Кочман, кадис, на извита кука. Има там разни микро игри дето се правят на 20-ти номер лека кука с цел мухата да и максимално микроскопична като тяло но тази кука не е такава. Ейййй ето сетих се една мокра да си вържа , ако не забравя и остане време ще има и снимка от Айфона Алкател
А добро утро на всички.