Прави ми впечтление че каквото и да правя, вертикалните сними винаги биват автоматично преоразмерявани и в крайна сметка се показват като по-малки от хоризонталните.
Може би трябва да се погледне към този размер и да бъде направен същия като на хоризонтална снимка.
Примерно ако имам хоризонтална 40х30 , трябва да мога да имам вертикална 30х40
Сега това което се получава е - пускам я 30х40 и излиза 20х30, докато хиризонталмната остава 40х30.
Само идея.
Размер на вертикалните снимки
- Pike
- Домакинът
- Риболов: Спининг фен.
- дал Браво: 4596 пъти
- получил Браво: 246 пъти
- Обратна връзка:
Re: Размер на вертикалните снимки
Хм, ако не се лъжа, бях го писал скрипта да се води от максимална широчина и ако е по-голяма от 1024 да резайзва пропорционално и по двете оси.
Ще го чекна и пиша каква е хавата
Ще го чекна и пиша каква е хавата
- Pike
- Домакинът
- Обратна връзка:
Намерих го, като съм го правил едно време съм задал максимална широчина 1024 и максимална височина 728 пиксела, затова се резайзват.
Ще си поиграя с различни размери да видя как и колко може да се промени и като съм готов ще кача версия с промените.
Ще си поиграя с различни размери да видя как и колко може да се промени и като съм готов ще кача версия с промените.
- Pike
- Домакинът
- Обратна връзка:
Сетнах и максимална височина да е 1024 пиксела, когато скрипта прави ресайза.
На теб в оригинал с какви размери са ти вертикалните. Аз тествах с мои от DSLR, които са 3000 х 4000 пиксела.
Бих могъл да вдигна още размера на височина, за да пасне на широчината, но почват да стават много дълги.
Ако например оставя да не гледа височина, а само да резайзва до 1024 широчина, като пуснеш снимка от телефон, става чаршаф, много са дълги.
Та кажи с какъв оригинален размер са ти вертикалните и ще сетна някаква златна среда
На теб в оригинал с какви размери са ти вертикалните. Аз тествах с мои от DSLR, които са 3000 х 4000 пиксела.
Бих могъл да вдигна още размера на височина, за да пасне на широчината, но почват да стават много дълги.
Ако например оставя да не гледа височина, а само да резайзва до 1024 широчина, като пуснеш снимка от телефон, става чаршаф, много са дълги.
Та кажи с какъв оригинален размер са ти вертикалните и ще сетна някаква златна среда