За Хайвера...???

Пържена, на фурна или скара и каква ли още не, рецепти разни, коя от коя по-вкусна ... ммм ...
Аватар
murci
Мнения: 20
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 18:13
Местоположение: Пловдив

Мнение от murci »

Ако нямаш много време да чакаш узряване на хайвера, просто го почистваш (най-добре по начина описан от Мунчо), после разбъркваш с едно еяце и подправки на вкус, пържиш в добре подгрято олио, като сместа изсипваш със супена лъжица в тигана. Получават се малки кюфтенца (с повечко сол и черен пипер за мен) и няколко студени бири, ха на здраве!
lihmus
Мнения: 35
Регистриран на: Пет Окт 13, 2006 23:52

Мнение от lihmus »

Баща ми от доста време бърка хайверец и сме стигнали до извода, че хайвера на Щуката е най-вкусен (бъркан с лук и олио).
pacholev
Мнения: 5
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 23:21
Местоположение: СОФИЯ

Мнение от pacholev »

Мунчо,като държиш хайвера в хладилника 2-3 дни за да се изчисти,заедно с водата ли седи?Иако е така не се ли разваля?
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
babydoctor
Мнения: 15953
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
Местоположение: София
дал Браво: 46 пъти
получил Браво: 160 пъти

Мнение от babydoctor »

хайвера се държи в хладилника плътно покрит със сол. Като донесеш нов, пак покриваш със сол - да няма досег с въздуха.
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Публикувай отговор

Обратно към “Как да я сготвим?”