Зьхранките на Filstar?
-
- Мнения: 4663
- Регистриран на: Пон Мар 14, 2005 23:45
- Местоположение: София/Видин/
- получил Браво: 1 път
Зьхранките на Filstar?
Интересуваме използвате ли Българските захранки на Filstar :?: Който ги е използвал да ли е доволен и от коя от сериата :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- Търговец
- Мнения: 2153
- Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 10:28
- Местоположение: Sofia-Plovdiv
- Обратна връзка:
!!!
Еееееее това за промикса е малко попресилено според мен. Провери си източниците.
Аз ползвам храните на Фил Стар и съм доволен от тях. Ползвам няколко основни храни - Река, Ванилия с коноп, Шаран, Ягода с коноп....
Аз ползвам храните на Фил Стар и съм доволен от тях. Ползвам няколко основни храни - Река, Ванилия с коноп, Шаран, Ягода с коноп....
http://:)" onclick="window.open(this.href);return false;
От А до Я за спортния риболов у нас и в чужбина
-------------------------------------------------------
Да работят тези, които не могат да ловят риба
От А до Я за спортния риболов у нас и в чужбина
-------------------------------------------------------
Да работят тези, които не могат да ловят риба
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Може и да греша, но моите миксове се въртят все около ванилия с коноп на Филстар и съм много доволен, особено на Искър, Жребчево, Душанци. Тази година ше го пробвам и на Копринка, живот и здраве
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
- Майстор Саки
- Мнения: 4277
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:27
- Риболов: heavy spinning
- Местоположение: на р. Дунав около Свищов
- дал Браво: 26 пъти
- получил Браво: 10 пъти
- kalinux
- Мнения: 3588
- Регистриран на: Нед Фев 20, 2005 1:17
- Местоположение: Кюстендил
- дал Браво: 208 пъти
- получил Браво: 261 пъти
- Обратна връзка:
Под база разбирам почти готова захранка от мляно жито, царевица, галета, бисквити, слънчоглед, конопено семе и др., повечето от които са печени предварително. Слагам и есенции като ванилия, кокос, подсладители, лепила (като грис и бяло брашно). Почти ми се връзва на цена около 50 ст/кг. После мога да използвам VDE ароматизатори, а мога и без тях, зависи дали рибата е капризна и къде ловя. Например на Дунав скъпите захранки изобщо нямат никакъв смисъл, Важно е количеството и да бъде стегната. Тогава добавям много глина или пръст. За яз.Искър ползвам по-ароматни захранки, напр. VDE Breme ароматизатора. За Струма наблягам повече на конопа и слънчогледа.Samuil написа:В какво съотношение работиш, Калинукс? И каква база използваш - само неутрална ли /като глина, галета/, или не съвсем /като ванилиля с коноп/? Съотношението е много важно.
Друг вариант е да ползваш някои от готовите български захранки (напр. Nessa) и отново да ги разредиш с галета и бисквита (те и без това са 80% същото) и да добавиш от ароматизаторите на VDE или Sensas.
Готовите български ползвам само когато ми трябва малко количество и не ми се бъркат захранки. Според мен за река Nessa е по-подходяща (Струма и Дунав например). Преди години ползвах Promix. Беше много силно парфюмиран, но пълен с боклуци. Задължително го разреждах с бисквита. В момента мисля, че на Пеликан е хубава захранката. Непременно я пробвай. За другите не съм запознат.
Не е лоша - особенно "Ванилия с коноп" и "Река". За Промикс също мога да кажа добра дума,но за "Специала" най-вече. Разочарован съм от "Record" - провали ми един излет като събра целия дребосък на водоема пред мен, та станах за майтап на колегите. Пеликана е определено добра също.Никога обаче не ги използвам чисти - винаги с някаква добавка ,в зависимост от сезона. Общо взето стават.
-
- Мнения: 16627
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 21:17
- Риболов: пуристки
- Местоположение: гАбРоВо
- дал Браво: 415 пъти
- получил Браво: 923 пъти
- Обратна връзка:
А в Габрово напоследък излезе една марка "Станимашка"...:):)
Тъй като я помирисах, ми се стори, че май е основно дробено кюспе с ярма...Ама друго си немаме, и трябва да се оправяме с квото ни е под ръка или да действаме Home Made...:):)
Тъй като я помирисах, ми се стори, че май е основно дробено кюспе с ярма...Ама друго си немаме, и трябва да се оправяме с квото ни е под ръка или да действаме Home Made...:):)
БОКА НА УЛЪТО.
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ