А къде е това по-точно?joro_olympus написа:На Лаго Пасарел има почти всички моски.
блесни mosca каде?
-
Аз пък си мислех че тези блесни са ментета,защото са много евтини,а и нямаше кой да ми отвори очите. Имам само една-2 номер.Само веднъж съм я хвърлял.Това беше на р.Тунджа,на която сравнително трудно се хваща риба на изкуствена примамка в района на с.Самуилово,Сливенско,заради безбройните парашутисти от малцинството .Ако не беше тя,щях да остана капо,но кефалчето,което хванах не беше достатъчно,за да се доверя на тази блесна.Сега,след като разбрах колко са уловисти и търсени,ще си купя още няколко и ще ги ипробвам.Аз си купих моята от магазин "ДИАНА" на ул.Раковска в Сливен,но не знам дали има от всички модели.
-
-
Аз пък си мислех че тези блесни са ментета,защото са много евтини,а и нямаше кой да ми отвори очите. Имам само една-2 номер.Само веднъж съм я хвърлял.Това беше на р.Тунджа,на която сравнително трудно се хваща риба на изкуствена примамка в района на с.Самуилово,Сливенско,заради безбройните парашутисти от малцинството .Ако не беше тя,щях да остана капо,но кефалчето,което хванах не беше достатъчно,за да се доверя на тази блесна.Сега,след като разбрах колко са уловисти и търсени,ще си купя още няколко и ще ги ипробвам.Аз си купих моята от магазин "ДИАНА" на ул.Раковска в Сливен,но не знам дали има от всички модели.
-
- дал Браво: 87 пъти
- получил Браво: 59 пъти
Да подновя малко темата за тези култови блесни.hrimar написа:Хъм, че то най-пълната гама на MOSCA е в новия магазин на бул. Сливница, 20м преди Хр.Ботев от дясно, посока Стояна гара.
Има дори клатушки моска, коите никъде не съм виждал
Някой знае ли магазина на Сливница посочен от hrimar още работи и дали се продават там Моска?
Ако не, някакво актуално инфо къде могат да се намерят в София по-възножност по към Захарна Фабрика ?
Поздрави!
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
- 6tukara
- дал Браво: 24 пъти
- получил Браво: 2 пъти
Re: блесни mosca каде?
Здравейте, Къде могат да се намерят в София блесни Моска с размер №1, чух че завода май вече не работи.
Ако има риба и на бастун че се хване
- баш майстора
- Риболов: Online
- дал Браво: 1672 пъти
- получил Браво: 1920 пъти
В магазин - едва ли.
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 736 пъти
- получил Браво: 186 пъти
Привет,6tukara написа:Здравейте, Къде могат да се намерят в София блесни Моска с размер №1, чух че завода май вече не работи.
ако още имаш интерес - мернах залежали бройки в един от местните /Кн/ магазинчета - моски № 1 - даже имаше различни видове, бяло листо, бяло на чевени точки, бяло с червени черти... и мисля че, червено с черни точки и малки лонг каст - мед с червени точки, като за тия не съм сигурен за цвета и дали не бъркам модела /бяха с издължено листо/. Общо бяха останали около 10бр. /по 2-3 бр от модел/ насипани в един плик, но не обърнах внимание на цената. Ако те интересува - кажи ще мина да видя точно какви са останали и на какви пари.
Поздрави,