Здравейте колеги,
Тия дни ми се наложи отново да си направя набързо една транцева дъска за надуваема лодка на която да прикрепя електрическия двигател и реших да пусна размери и снимки във форума.Снимките ще се появят малко по късно благодарение на колегата Марко Поло.
Ще се опитам да обясня накратко и самата изработка.Необходими са 2 броя тръбички ф 16 с дължина по 20 см един квадратен профил 20х20 с дължина 39 см и още два такива с дължина 37
На снимките мисля че добре се вижда каква е ночно конструкцията а ъгълът между профилите е 45 градуса.Хубаво е да има ушички на края на квадратните профили за да се пристегнат с въженце към лодката и така като мотора натисне със собствената си тежест и връзките са добре изпънати става доста стабилно.На тази кострукция може да се монтират и стойки за въдици ,малка тента за да пази сянка и да се сложи и котвата на безопасно място.
Транеца е пробван за Фиш Хънтър и Сеахоук.Ако не е станало ясно някой може да пита
Транцева дъска за надуваема лодка
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
-
- Риболов: Въдица, начинаещ
Re: Транцева дъска за надуваема лодка
Здравейте. След неуспешни опити да закупя транцева дъска за надуваема лодка, реших да си я направя сам. Темата ми е от полза и благодаря на автора. Моля само ако е възможно за снимки, че качените вече са изчезнали. Благодаря.