--Пак за монтажа на кльонк
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Re: Пак за монтажа на кльонк
На единица и без тройката,щеше да имаш още повече удара.Това си е нормално .
Що ,не пробва с две единици или единица с двойка.Когато е активен и с повече желязо става,но в повечето случаи не е.В чантата си нося от всички монтажи по няколко и като видя какво се случва реагирам бързо.
Що ,не пробва с две единици или единица с двойка.Когато е активен и с повече желязо става,но в повечето случаи не е.В чантата си нося от всички монтажи по няколко и като видя какво се случва реагирам бързо.
- dane_silurus
- получил Браво: 1 път
Аз ще заложа на този монтаж тази година
Английски форум: Задаваш въпрос и ти отговарят.
Руски форум: Задаваш въпрос, отговарят ти и ти отвръщат с такъв.
Български форум: Задаваш въпрос и ти обесняват колко си тъп!
Руски форум: Задаваш въпрос, отговарят ти и ти отвръщат с такъв.
Български форум: Задаваш въпрос и ти обесняват колко си тъп!
- Поморийския
Баф мааму де е кованоdane_silurus написа:Аз ще заложа на този монтаж тази година
- Поморийския
В началото залагах или или после оставих тармъка и имаше резултати .Тази година ще пробвам само на тек да видим как ще е .franko написа:На единица и без тройката,щеше да имаш още повече удара.Това си е нормално .
- Pike1
- получил Браво: 11 пъти
franko написа:Магьосник с този такъм където спретнах(копирах), привърших стръвта и се наложи да си връщам моя.Бях останал с две рибки в кофата.
И кво викате е туй монтажче......ако не е тайнаmagiosnika написа:Франко, пази го - ще ти донесе късмет С такъв такъм са извадени не една и две хубави риби Лови мало и голямо
Подозирам нещо с грозд рибки.....
MEMENTO MORI
- pavel mangelov
Ще ти покажа един подобен.... ....само да намине около него и залепва...
I'll be back.....for the next season
-
- получил Браво: 53 пъти
-
- получил Браво: 14 пъти
Да,така е,водеше си профешънал фотъджия със страшен фотоапарат
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
-
- Риболов: vsqkakav vid ribolov...
Re:
аз слагам основната единичка 6.0 между опашката и горната перка а троиката през устата с едната кука и стръвта виси с главата на долу и шава на горе така дразни сома всеки хищник винаги атакува първо от страната на главата зада убие по бързо жертватаdane_silurus написа:Emo-83 написа: Монтажи има всякакви....и с 3 тройки.
Ето един такъв
-
- Риболов: vsqkakav vid ribolov...
прав си колега и аз го използвам понякога този монтаж но само за определена стръв при по едра стръв има повече пропуски понякога е захапана от едната страна и поведена или мн леко закачен лова виждал съм червеноперка костур уклей как стоят неподвижни с главата на долу едрото шаранче каракуда и кефал са пъргави и куките лесно немогат даги уморат днес пробвах на тройката 3 симеонки и на основната 10 едри земни червеи два удара имах единия го закачих но за нещастие се отърва на друго не бараше сигорно заради времето мн променливоpancero написа:Браво колега скоро не се беше сетил никой да псуне монтажи и неща който за любопитни лично за мен. Не ми харесва идеята рибата да виси с главата надоло пробвал съм и нямам голям успех някак си неестествено седи в водата а и не може да прави нужните кръгови убиколки който да дразнят сома но ти така си решил.
Ето и един мой монтаж като тройката я прикрепям с 0.10 монофил с малка 16 кука към рибата мисля че сома и другите хишници взимат рибите както им паднат и в шадравана ми ги гледма и в аквариума хапе я както и падне.