Отчети от риболова през 2011
Re: Отчети от риболова през 2011
И кво сметаш,че не мога да ви бия и тебе,и Краси? Ще ви резна рекордите,имай търпение щот не бързам!Ще го извадя по-бавно и по-мазно,да ми е кеф,че 40минути са ми малко и не се морим достатъчно! Открих една тайна,която го мъчи бат-Краси,за повдигането на уморен сом! След мрежата и последният сом се осъзнах къде е ГОЛЯМОТО предимство на монофила,пред плетеняка благодарение на спора ми с Краси!Ма Емо хъркаше в "Залива на чакалите" и не разбра ква драма му кроиме!
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Оооооо,това не го смятам.Можеш разбира се.Както казват Руснаците бъйвает.
Не случайно преди пуснах клипче на тост от Кавказка пленница.Във него се казваше следното.
http://www.youtube.com/watch?v=FVIKp5AY ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
......Имам желание да си купя апартамент,но нямам възможност.Имам възможност да си купя коза,но нямам желание.Да пием за мига в който нашите желания ще съвпаднат с нашите възможности.
Не случайно преди пуснах клипче на тост от Кавказка пленница.Във него се казваше следното.
http://www.youtube.com/watch?v=FVIKp5AY ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
......Имам желание да си купя апартамент,но нямам възможност.Имам възможност да си купя коза,но нямам желание.Да пием за мига в който нашите желания ще съвпаднат с нашите възможности.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
-
- Риболов: soooom
Emo-83 написа:Славенцееееее,Славенце......не познавам друг човек който 3 пъти сам да си е канджосвал лодката и да ме учи как да ги ловим с ръка.А къде видяхте рибата да се канджосва!?Двамата с Троли още много други неща не знаете,ама като ви кажа някой ден ще ви паднат само долните ченета.Мислите ли,че някой нормален риболовец ще сложи подобна въдица и макара ей така.Трябва да нямаш понятие от тролинг,че да го правиш.Знаех,че ще клъвнете точно,като каракуди.Не случайно клипчето се обработва 3 дена.Бяха изрязани доста неща от него.Само Томахвката ги знае,но съм го клел в най-милото да трае.Може да ме учите на всичко но на дяволък не се опитвайте.Моята въдица за тролинг е Колмик и е с по-тънък връх от тази на Троли,но за сметка на това 3 пъти по здрава.Сега обаче си търсим чакрък,като на Мацака......прост съм и за тва ми требе.А вие,кога ми свалите единичен воблер без даутригер,крила и тежести на 18м. дълбочина за да хванете подобна рибка....ми се похвалете отново.Щото на Мацаката тоягата и 3лв. не струва,но на него му е кадемлийка....той си знае защо.slave.stanshev написа:Emo-83 написа:http://www.youtube.com/watch?v=f9Tc12u8hvU
Добра рибка като за влачене,Емо и на това ако му викаш тролинг,махнал си си от клионкачките оловото закачил си воблера и сечи къде ти е удоволствието и трепета от финния такъм,чакате го с рицарски доспехи,с копие ръкавици,
Тука гледай са внимателно,пръчка 5-15акция(цена 5лв.)от Алема,монофил 0.30
600метра 15лв.гледай внимателно голата ръка и къде е забит воблера,нема копия(канджа)нема рукавици,да ти се чуди човек какво правиш у водата заваряваш ли нещо или търсиш некой длъжник с това железо.
http://www.youtube.com/watch?v=oplLZyr3 ... age#t=793s" onclick="window.open(this.href);return false;
п.п.Забравих....Не съм виждал добър сом да се гони с кеп докато му баркат във устата.
Малък воблер на 18 метра............ без драурингер..... кво си викаш
тоо не знае и ше го светнем зимата да го е яд....... имам некакви гръцки олова в лодката дето лекичко се закачат пред воблера...... и го свалят на колко ти е кеф....... ако мислиш,че ги носим за баласт....... Мислех да ги снимам......ама новиа апарат снима под вода...са ме мързи да пълним легена с вода,за да станат добри снимки
Лодката не съм я канджосвал аз а твоя приятел Шайбата,но след 14комоциома му е простено,даже съм му разрешил и да кара в насрешното като се прибираме от риба(щото там било по светло)
-
- Търговец
Не бе Славе....воблера е без нищо...никви тежести и крила....даже е плитък.slave.stanshev написа: Малък воблер на 18 метра............ без драурингер..... кво си викаш
тоо не знае и ше го светнем зимата да го е яд....... имам некакви гръцки олова в лодката дето лекичко се закачат пред воблера...... и го свалят на колко ти е кеф....... ако мислиш,че ги носим за баласт....... Мислех да ги снимам......ама новиа апарат снима под вода...са ме мързи да пълним легена с вода,за да станат добри снимки
Лодката не съм я канджосвал аз а твоя приятел Шайбата,но след 14комоциома му е простено,даже съм му разрешил и да кара в насрешното като се прибираме от риба(щото там било по светло)
Скъсах се от смех за моя приятел Шайбата.Добре де,а ти що си отреза въжетата на лодката.....е тогава паднах от майтап.
Щото на Мацаката тоягата и 3лв. не струва,но на него му е кадемлийка....той си знае защо.
Mи , кажи им бре Емка. Нали бехме заедно га я пя ходжата на Сухово;
Алах керим, сом вердим а ха ха ха ха.
-
От към ходжите съм метър напред,водим си го постоянно в лодката Обичайmacaka написа:Щото на Мацаката тоягата и 3лв. не струва,но на него му е кадемлийка....той си знае защо.
при ходжите,на първата риба се отхапва част от опащката.
-
- получил Браво: 14 пъти
Добре че няма обичай друго да се хапе при първа риба Щях да се откажа от сомаджийството,нараво захвърлях такъмите Иначе,ако жоджата е жена/нал и такива ги има/може тя да захапе пръчкатаslave.stanshev написа:От към ходжите съм метър напред,водим си го постоянно в лодката Обичайmacaka написа:Щото на Мацаката тоягата и 3лв. не струва,но на него му е кадемлийка....той си знае защо.
при ходжите,на първата риба се отхапва част от опащката.
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
-
- Търговец
Е това вече ми хареса......БРАВО.
За миг си представих,че сте на река По(пълна с огромни сомове),а Янича е Юри Гризенди.
Поздравявам оператора за това,че ни направи съпричатни към един обикновен риболовен излет с кълванета в лодката и извън нея.
Пускането на сомчетата беше с учебна и възпитателна цел.
За миг си представих,че сте на река По(пълна с огромни сомове),а Янича е Юри Гризенди.
Поздравявам оператора за това,че ни направи съпричатни към един обикновен риболовен излет с кълванета в лодката и извън нея.
Пускането на сомчетата беше с учебна и възпитателна цел.
- yankosan
- дал Браво: 21 пъти
- получил Браво: 12 пъти
Мдаа... бях на сватба в Бургас,избягах по обед,и газ към гьола
Такива сме върнали много за сезона,радвам се че се развъждат въпреки набезите на ....и.... прибирането на такива сомчета от местните "сомоловци"
Ако имхме къде да ги събираме,щяхме да зарибим цял язовир за две лета
Такива сме върнали много за сезона,радвам се че се развъждат въпреки набезите на ....и.... прибирането на такива сомчета от местните "сомоловци"
Ако имхме къде да ги събираме,щяхме да зарибим цял язовир за две лета
-
- Търговец
Попитай Славе за монтанския и скуката за него.А бе цялата Горнобанска група знае каква скука наставаше събота и неделя.Но то няма нищо вечно....освен Амбър.pancero написа: Абе вие в някакъв развъдник ли клионкате, мале как ми се иска да дойдете на монтанския да да умрете 8 часа от скука А като залезе слънцето балканския вятър започва да реже непоносимо лицето
-
Вие двамамата друг бизнес нема те ли ще изядете хлеба на Върхара
само малко фото геничност да добавите и сте ок,
-
Emo-83 написа:Попитай Славе за монтанския и скуката за него.А бе цялата Горнобанска група знае каква скука наставаше събота и неделя.Но то няма нищо вечно....освен Амбър.pancero написа: Абе вие в някакъв развъдник ли клионкате, мале как ми се иска да дойдете на монтанския да да умрете 8 часа от скука А като залезе слънцето балканския вятър започва да реже непоносимо лицето
На Монтана сом има много,
ама много на редко
- Pike1
- получил Браво: 11 пъти
На живо сме по-убави Жените кат орли отгоре ниslave.stanshev написа:Вие двамамата друг бизнес нема те ли ще изядете хлеба на Върхара
MEMENTO MORI