На жена ми съм и направил три деца,да има какво да гледа.И на тебе бих направил,ако можеше да раждаш Що се отнася до това,къде е сега,ами нека бе,комшията и той душичка носи,а пък и някои трябва да върши черната работа То копането в една нива дълги години,води до това,обаче ти ще го разбереш по-късно,когато твоята вземе да навестява комшията тиbiserpp написа:голем мъж си пред клавиатуратаLVitchev написа:Стига си писал глупости,а отивай да си донаучиш граматиката,умнико Що се отнася до моя,ще ти пръщи кльощавия задник като презрял кърпуз,искаш ли да пробваш колко е мек
ако женати знаеше какъв ебач си нямаше да е при комшията сега НАЛИ
ток
-
- получил Браво: 14 пъти
Re: ток
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
ти го удари на чес сега не съм искал да те засегна извиняваиLVitchev написа:На жена ми съм и направил три деца,да има какво да гледа.И на тебе бих направил,ако можеше да раждаш Що се отнася до това,къде е сега,ами нека бе,комшията и той душичка носи,а пък и някои трябва да върши черната работа То копането в една нива дълги години,води до това,обаче ти ще го разбереш по-късно,когато твоята вземе да навестява комшията тиbiserpp написа:голем мъж си пред клавиатуратаLVitchev написа:Стига си писал глупости,а отивай да си донаучиш граматиката,умнико Що се отнася до моя,ще ти пръщи кльощавия задник като презрял кърпуз,искаш ли да пробваш колко е мек
ама ако комшията си плаща нали и тои душа носи а и пълни семеиния ти бюджет
а и спора беше дали които плаща да изтребва не дали да ги дава на жена ти
pancer ако взривяваха по монтанския щеше ли да ги защитаваш знаеш че го обичам и азpancero написа:Колега по спокойно не знаеш с кой се заяждаш фани си некой като троли ама не с Любо или другите стари кучетаbiserpp написа:голЕм мъж си пред клавиатуратаLVitchev написа:Стига си писал глупости,а отивай да си донаучиш граматиката,умнико Що се отнася до моя,ще ти пръщи кльощавия задник като презрял кърпуз,искаш ли да пробваш колко е мек
спора започна от там че които има пари и плаща може да прави каквото си иска ако кажеш че не съм прав спирам на момента
-
Бисере,опитваш се да ме извадиш извън коловоза ли ??? Няма да стане,но поне имам достойнството да не намесвам в разправията ни жени майки и сестри и деца !!! Просто ти е бедна фантазията какви мръсотии мога да изпиша за майка ти,но не го правя.Придържай се към спора и разправията ти с мене,остави другите на страна
И така,остави тия бомби и взривове,няма кой да взривява по другите водоеми,освен ако не решат да правят филм и на някои от тези водоеми и не си платят.Стига си дъфкал едно и също,разбрахме колко ти е умствения багаж !!! Иначе за ебането,обещавам като ти напълня задника с човечета,да ти платя,поне риба ако не хванеш,някоя кинта ще извадиш
И така,остави тия бомби и взривове,няма кой да взривява по другите водоеми,освен ако не решат да правят филм и на някои от тези водоеми и не си платят.Стига си дъфкал едно и също,разбрахме колко ти е умствения багаж !!! Иначе за ебането,обещавам като ти напълня задника с човечета,да ти платя,поне риба ако не хванеш,някоя кинта ще извадиш
- bai ves
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 16 пъти
Бисере, бъди човек и разбери. На мен ми се караха също, ама ми пука. Една шепа са истинските риболовци в БГ. Тука измет почти няма. Хората са на положение, разбрани и са страшно задружни. Съгласи се, че положението с киното е такова. Ти се концентрирай и мисли как да хванеш и къде хванеш . Сорка, но да си кажа!
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Тоя ник не го бях виждал отдавна,но го помня на кой е.Именно за това мисля,че да се разправяме точно за Огняново е глупаво.Що не се вдигнахме,кога го обезрибяваха.Сега ни виновен филма.....то риба не можеш да видиш на сонара.Беше бъкано с клен.Тия с проходилките го изтъргаха.Имаше големи шарани.......с мрежите и на пазара.Беше училище за кльонкаджии......с ток обраха всичко за да си го пуснат в собствения водоем.Сега за един уклей.....няма да спреме филма.А верно е пълно с наши колеги и приятели....говоря за Брус Уилис,брат ми Силвестър и ония другите дето одат да шмъркат със Златките.sotir написа:Cialata darjava na tazi maksima se krepi plashtash li si vsemogasht
Само споко....молим ви.....не си заслужава.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
-
- Риболов: soooom
Колко толко риба изтрепаха,те гърмът на повърхноста а рибата сега не е там.
Лично познавам над 10 човека дето бачкаха за прилични пари там(200-300лв)на ден,
отделно под наем беха наети сума ти неща,милиони се влеха в това,сума ти хора си оправиха головата разлика.(Законно,за всеки лев е платен данък)
А ако има групов секс включвам се и аз
Лично познавам над 10 човека дето бачкаха за прилични пари там(200-300лв)на ден,
отделно под наем беха наети сума ти неща,милиони се влеха в това,сума ти хора си оправиха головата разлика.(Законно,за всеки лев е платен данък)
-
Славе,ще ти звънна,за купона А третия от групата,може да размисли и да не ни вземе парите като свършимslave.stanshev написа:Колко толко риба изтрепаха,те гърмът на повърхноста а рибата сега не е там.