DVD ...
Re: DVD ...
Немога да го кача понеже не съм бил ъплоудър.Мога само да тегля,такаче ..... нестава. Сори
-
- Риболов: На плувка и спининг
Не е само замунда. Напиши в гугъл -качване на файлове, и ще ти излязат доста места където можеш да го споделиш,било то и на части или като архив. Има ли желание човек да помогне ще намамери начин
-
В крайна сметка да очакваме ли филма качен някъде или да търсим варианти да се сдобием с него?
Здравейте, за да не отварям нова тема, ще използвам темата на колегата надявам се да няма нищо против.И аз като него търся един филм от поредицата На плувка и Дъно, Теория на риболова - 2 част ваглери и слайдери.Но не мога да го намеря никъде.Ако някой го притежава моля да ми съдейства за намирането му.
Попитах тук и ми казаха , че няма възможност да си го закупя. Затова реших да попитам във форума дали някой го има.kuzmich написа:http://www.ribolovec.bg/?p=dvd
-
-
Опитах се да го кача в един от торент сайтовете ,но не се получи. Съжалявам ,че не успях,но ми казаха ,че е защитен и поради това ,че е български щели да направят проблем и редовно ги следяли.
Бързо захладня на вънкано за нас туй не е спънка.Студ и мраз не ни възпира тичаме към язовира...
-
колега на върхара филмите ги има само по хоби тв като цяло най добре си сложи булсат ком на върхаря му писах за филми но така и неми одговори несериозен човек а ме кефешеNovemberCharlie написа:Аз се интересувам от къде мога да намеря филмите на Краси Върхара.
-
-
За всеки който има желание да качва http://www.p2pbg.com/smf/index.php?topic=294.0" onclick="window.open(this.href);return false;