Абе кво му дреме на сома ,за няколко куки.....борба за живот,мама.. си е...о.
Това са колеги от един друг форум. Гадно видео,ама все пак сома е на свобода.Дали ще заапочне да се храни не-се знае.
Изгубени битки!
- lovo M
- получил Браво: 1 път
Re: Изгубени битки!
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
За тях сома е напаст,но колкото и да е ...поведението на такива хора е изродско.
Бях пускал някъде снимки, как са ги вързали на "слънце" и ги пускат в реката.От шест сома, единият е бил все още жив.Хората, които ги намерили казват,че редовно намират такива гледки.
Много простотия има на този свят .
Бях пускал някъде снимки, как са ги вързали на "слънце" и ги пускат в реката.От шест сома, единият е бил все още жив.Хората, които ги намерили казват,че редовно намират такива гледки.
Много простотия има на този свят .
- VARHARA
- Търговец
- получил Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Фране повярвай ми на Каспе умъртвяват рибите и ги оставят или по брега или ги хвърлят във водата. Уроди от всякъде. Пак на Ебро има контейнери с найлонови чували и пише. Хванете ли сом умъртвете го и го сложете в чувала и в контейнера.Като им пречат толкова , що не ни викнат да си ги натоварим и да си ги внесем.Ние ще ги хващаме безплатно ,от тях транспорта само до БГ да платят
-
- получил Браво: 3 пъти
Бай Стояне,много тьжно клипче.
п.п Сигурен сьм че след шока рибата ще се сьвземе но се иска време.
п.п Сигурен сьм че след шока рибата ще се сьвземе но се иска време.
От Испания в България внасяме лешояди, та кво пречи да почнем и сомове те и без това са бедствие за тамошните водоеми
Празнотата е форма и формата е празнота , риболова е някъде по средата