Да наистина изглежда тарикатско,значи колкото повече отпускаш по течението толкова завоя е по нвътре и кам другия бряг.С тея рибки е лесно но с голяма риба ваденето как щее щото и корабчето дава съпротивление.КАЯ написа:Защо да не е приложим?Идеално става за Дунава и долните течения на по-големите ни реки.
http://www.youtube.com/watch?v=vHX29oMKOyw
ЗА или ПРОТИВ даунтрингера
-
- получил Браво: 4 пъти
Re: ЗА или ПРОТИВ даунтрингера
-
- Риболов: с бира и ракия
днес си купих нова лодка (втора ръка де) и в нея има Даунригер , ще се моля да ме подърпа някой Сом. на Ивайловград на откриването........
ТАРАЛЕЖА Е ПТИЦА УПОРИТА , НЕ Е ЛИ РИТНЕШ НЕ ИЗЛИТА....
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Там няма сомове.Те са на Жребчево при бат Върхи.Съветвам те да ме послушаш,защото след,като изпрати цяла Б-я на Ивайловград започнаха да си ги ловят на споко на Жребеца.По дървен номер от тоя не бях срещал.Лошото е,че все още има балъци.
Пожелавам ти много радост с новата придобивка и големи риби на всички водоеми в БГ.Сом на Ивайловград има,но ти слушай вътрешния си глас,а не кой какво е написал.
Пожелавам ти много радост с новата придобивка и големи риби на всички водоеми в БГ.Сом на Ивайловград има,но ти слушай вътрешния си глас,а не кой какво е написал.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
- tvardi6kiqt
- получил Браво: 1 път
Ивайловград си е Ивайловград това е меката на големите На Жребеца се дребни и трудно вземат .По вероятно е да хванеш голяма мрежа отколкото голям сом
Виж тарикат-момчетата кво правят на един язовир се хваща един хубав сом и му се правят 50 снимки , а на други като Ивайловград и Тича се хващат по 50 и се правят максимум 2 снимки
Това е идеята не бъдете дървени - ДА СИ НИ Е СПОКОЙНО
Виж тарикат-момчетата кво правят на един язовир се хваща един хубав сом и му се правят 50 снимки , а на други като Ивайловград и Тича се хващат по 50 и се правят максимум 2 снимки
Това е идеята не бъдете дървени - ДА СИ НИ Е СПОКОЙНО
Последно промяна от tvardi6kiqt на Нед Май 06, 2012 9:53, променено общо 1 път.
Дай на човекът огън и ще му е топло цял ден , запали човека , и ще му е топло до края на живота му.
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Но въпреки това,дава най-много на храстите пред църквата и старите гробища.Да там пускат яко мрежи за това гледай да не се оплетеш и ти,като Върхара в тях.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tvardi6kiqt
- получил Браво: 1 път
Emo-83 написа:Но въпреки това,дава най-много на храстите пред църквата и старите гробища.Да там пускат яко мрежи за това гледай да не се оплетеш и ти,като Върхара в тях.
На старите гробища попа пя и разгони сомовете
Дай на човекът огън и ще му е топло цял ден , запали човека , и ще му е топло до края на живота му.
-
- Риболов: Тролинг и джиг
по последно инфо сомовете на Жребеца са изтровени който ловил ловил тва беше !!!
Съществува само един вид успех-да си свободен да изживееш живота си така,както искаш!!
- Tomahawk
- дал Браво: 7 пъти
- получил Браво: 26 пъти
- Обратна връзка:
На Тича яко кълват на " електронна въдица " но в момента и на нея не кълве , много бусове извозиха много нещо .
" Рибата не кълве събота и неделя" :)
" не е важна марката на воблера а на колко гази "
" не е важна марката на воблера а на колко гази "
-
- Риболов: тролинг
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 2 пъти
И аз подочух за некви токсични отпадъци, ама за сомовете не е било от воблерите. Ей ще изтровят рибата дее...ба боклуците му, то ако не са мрежи ще са химикали....yankosan написа:Щот се наядоха на токсични воблери
-
- Риболов: с бира и ракия
Kакво ти е впечатлението от Торонто има ли , няма ли?Emo-83 написа:Там няма сомове.Те са на Жребчево при бат Върхи.Съветвам те да ме послушаш,защото след,като изпрати цяла Б-я на Ивайловград започнаха да си ги ловят на споко на Жребеца.По дървен номер от тоя не бях срещал.Лошото е,че все още има балъци.
ТАРАЛЕЖА Е ПТИЦА УПОРИТА , НЕ Е ЛИ РИТНЕШ НЕ ИЗЛИТА....