Мисля че мернах Никаро до острова в каньона нии бяхме там на бивак.Там нещо май бараникаше мотора аз минах покрай него с мойта лодка.На тропане и аз вдигнах сомове,но нямах удари,но на тролинг излъгах някое и друго добичеfranko написа:Преди дни,когато бяхме на Ивайловград ,мотора на Никаро даде фира и преместихме моя на неговата лодка за да влизаме трима.Аз ,моя ученик(колега) и Карото.Случи се така,че с Карото влезнахме рано,а на колегата ,не му се ставаше.
Прибираме се по обяд на бивака и гледам въженце.От два урока и ученика лупнал една седмица .Гледа и попива яко.Чукаше с кльонк на Никаро и в последствие му остана за подарък.
--Фифелите и сома
- carbolino
- дал Браво: 19 пъти
- получил Браво: 9 пъти
Re: Фифелите и сома
- nikaro
- получил Браво: 1 път
Аз съм бил.Тъкмо бях наскубал костури за стръв и бързах да ги закарам живи до бивака,но мотора изгасна,беше излезнал единият горивен маркуч,оправих го набързо и успях да спася стръвта После обаче скъсах въжето на запалването,а акумолатора вече беше ми свършил и се наложи да се комбинираме с Франето,иначе трябваше да приключа с риболова От което и той намаза естествено........доста неща понаучи,като се качи в мойта лодка Пием си вечерта на бивака и ми вика:"Баси,откак се запознах с тебе прогледнах,ако не беше ти,още щях да съм в тъмнина"
А иначе Насето вече си е готов.....яко му влезна мустака Много се зарадвахме за него.
А иначе Насето вече си е готов.....яко му влезна мустака Много се зарадвахме за него.
"Никой не умира девствен-животът на всеки го слага"
Франко и Наско щом са прогледнали в тъмнината,веднага да се отчетат подобаващо на Никаро! Гринговци ниедни,взели са късмета на Никаро,аз като ми се скапа двигателчето и фанах 25-ка на кльонк а тука нищо!
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Ех батенцееее .Обърна разговора на обратно .nikaro написа::........доста неща понаучи,като се качи в мойта лодка Пием си вечерта на бивака и ми вика:"Баси,откак се запознах с тебе прогледнах,ако не беше ти,още щях да съм в тъмнина"
.
Наско за да не се дублира с теб, ми каза,че прогледнал пък цветно.
Преди да ме срещнел всичко му било черно -бяло .На единия му цветнало на другия светнало .
Нямало сом в язовира и щял да къса страницата от атласа .
Кво стана в един момент.От както ти се развали мотора,пръчките пият вода една след друга .Ебаси жаждата.
Мани,че и с риба ви нахраних .
- yankosan
- дал Браво: 21 пъти
- получил Браво: 12 пъти
Тааа къф е фифаfranko написа:Ех батенцееее .Обърна разговора на обратно .nikaro написа::........доста неща понаучи,като се качи в мойта лодка Пием си вечерта на бивака и ми вика:"Баси,откак се запознах с тебе прогледнах,ако не беше ти,още щях да съм в тъмнина"
.
Наско за да не се дублира с теб, ми каза,че прогледнал пък цветно.
Преди да ме срещнел всичко му било черно -бяло .На единия му цветнало на другия светнало .
Нямало сом в язовира и щял да къса страницата от атласа .
Кво стана в един момент.От както ти се развали мотора,пръчките пият вода една след друга .Ебаси жаждата.
Мани,че и с риба ви нахраних .
nikaro написа: