ЗРА промени

Дискусии на тема контролни органи, закони и тяхното прилагане, бракониерите, и мястото на любителя риболовец в омагьосан кръг.
plwned
Мнения: 186
Регистриран на: Нед Ное 21, 2010 22:03
Риболов: Плувка
Местоположение: ДУНАВ -Русе

Re: ЗРА промени

Мнение от plwned »

p_zarkov написа:На Дунав окло Русе през деня на плувка кълват само попчета . Само по тъмно рибата ( платика , скобар , мздруга , морунаж ) идва към брега . А за сома ............ да го хванеш по светло си е равносилно на 6 от ТОТО 2. Тази тенденция е от години . Та чудим се сега как да я ловим тази риба....... Вече са факт няколко акта за нощен риболов на плувка . Да си вадим професионален билет и да ловим нощем...................... Ако трябва да се подписва нещо против този закон и някакво разрешение на министъра за риболов през ноща по Дунав казвайте къде , има много желаещи !


Ако ще и президентски билет да си извадиш все тая риболов с въдица не е промишлен риболов (а щом си с професионален имаш право само с мрежи.. педалска история), а е любителски така че професионалният ти билет въобще не те спасява.. При Портокала има подписка от Добри написана върви да се подпишеш. Скоро ще има във всички магазини предполагам!
Говорещия с рибите !
Аватар
naso
Мнения: 3365
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 16:53
Местоположение: София
дал Браво: 95 пъти
получил Браво: 244 пъти

Re: ЗРА промени

Мнение от naso »

naso написа:Авг 22, 2012
Прави ми впечатление, че ЗРА в последния си вариант с промени 2012г все още го няма никъде, освен в правния портал http://lex.bg/laws/ldoc/2135184393" onclick="window.open(this.href);return false;
Прегледах сайта на ИАРА и ми направи впечатление, че там на страницата за любителски риболов не са отразявани промените в закона от 2008г. А всяка година е имало такива
Закона с промените 2012 година вече е качен в сайта на ИАРА
http://iara.government.bg/?page_id=119" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “ИАРА, законът, бракониерите ...”