--Възраст на Сома
-
- получил Браво: 4 пъти
Re: Възраст на Сома
Оооо тва със спящата дисциплина го знаем .На третата минута и си хъркано .Някои ден ,и аз хъркано и паркирани на брега... Иваиловград,взех скалите на абордаж...
Митичнию, ни чека некъде там... ...И аз те чекам , там на завою даEmo-83 написа:Аз вярвам,че има такива сомове и ще го хвана поне един от тях.
споделим радаста от тровея.................................................................................
- VARHARA
- Търговец
- получил Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Emo-83 написа:За това си измислих нова дисциплина......лаф и спане в лодка.SENSAS 24 написа:Къде ще хванеш па ти тоя сом За опашката лиEmo-83 написа:Аз вярвам,че има такива сомове и ще го хвана поне един от тях.
То принципно за да хванеш сом незнам дали знаеш ама требва и у водата да влизаш от време на време,не да висиш по биваците само локуми да разтегаш
Защо да не е за опашата...нека само да наближи лодката.
Ела утре да те подготвя за кльонка,че и ти като Върхара....НЕ-ставаш.
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
- Yco-Camel valley
Както казах, хрущяли има за всеки, ама ако някой бърза доста, веднага му давам, дори да ги изпрати в чужбина и да сравним резултатите. Ама до сега, никой не ми се е обадил да му дам поне един прешлен.
Иначе словесни ербапи доста, как да не им се радваш....Дори за Франко съм му отделил един специално и когато каже ще му го давам втъръ за изследване..
P.S: Сега правя малка възстановява: Давам аз на Франко хрущяла... , той го дава на лабораторията в МВР, те не могат да го изследват компетентно и го пращат в съдебна медицина, но и те не могат да дадат реално становище за животински гръбнаци , и от там потегля към ихтиолозите на БАН.... Егати кефффаа... , да ама върви за доказателство..
Иначе словесни ербапи доста, как да не им се радваш....Дори за Франко съм му отделил един специално и когато каже ще му го давам втъръ за изследване..
P.S: Сега правя малка възстановява: Давам аз на Франко хрущяла... , той го дава на лабораторията в МВР, те не могат да го изследват компетентно и го пращат в съдебна медицина, но и те не могат да дадат реално становище за животински гръбнаци , и от там потегля към ихтиолозите на БАН.... Егати кефффаа... , да ама върви за доказателство..
Последно промяна от Yco-Camel valley на Нед Мар 03, 2013 13:29, променено общо 1 път.
Мажа пръта със сензодин и се маже аферим
гачи ли е вазелин
кой ще е най-отпред
сигурно ще е някой френд
Пак ще пробвам селективно
но мазането ще е сензитивно
Няма сом, няма дим
но си имаме сензодин
е не е като аспирин
Но се лъзга барем - Аферим!
гачи ли е вазелин
кой ще е най-отпред
сигурно ще е някой френд
Пак ще пробвам селективно
но мазането ще е сензитивно
Няма сом, няма дим
но си имаме сензодин
е не е като аспирин
Но се лъзга барем - Аферим!
-
- Търговец
- Pike1
- получил Браво: 11 пъти
Бях чел някъде, че през войната мобилизирали старите дядки кльонкаджии на Волга да добиват месо за армията.
Ицо, като се появи оня човек, ще го разпитаме.
Ицо, като се появи оня човек, ще го разпитаме.
MEMENTO MORI
- lovo M
Интересна снимка.......жалко че,няма сом над трите метра.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Ицо, вчера гледах по нгеографика за сома и там пак казаха 2м=20г.Та за това и подсещам тук.
Ако имах възможност да изследвам кокали, щях да помогна.Сори !
Имам обаче приятели с рибарници в които плуват 15-20 годишни рибоци .
Това пак е нещо.
Модераторите, много хубави снимки пускате .Да добавя ли и аз още .
Ако имах възможност да изследвам кокали, щях да помогна.Сори !
Имам обаче приятели с рибарници в които плуват 15-20 годишни рибоци .
Това пак е нещо.
Модераторите, много хубави снимки пускате .Да добавя ли и аз още .
-
- Търговец
Добави.franko написа: Модераторите, много хубави снимки пускате .Да добавя ли и аз още .
- Anton_65
- Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 14 пъти
Тия от СССР ги знаем че са големи ,но има случка от Студения а той е около 50 -те г. строен,та бай еди кой си ,при едно пускане на мрежа дето се разби самолета, зимно време,след седмица при проверка почват да вадят със другия шмиргел и.....до там,лодката е пластмасова към 4 м.,след голям зор вика бай ..... излезна една глава като голяма тава ,вика толко сомове съм вадил такова животно не съм виждал ,щеше да обърне лодката а дължината му била малко под нея,не става изобщо да го вадим,хем оплетен с мрежа,и го пуснали като си мислели че след 2-3 дена ще се умори и т.н.,но като отишли рибата се оплела в дъното на нещо и дърпали и накрая отрязали квото можали,викаше да бяхме му закачили една туба и да се мори,както да е,може да се е удавила,може да се е спасила ,но факта е че за толко малко г. се въдят найстина големи сомове
на същото място същия брако,една мрежа му изчезва нощно време,викаше откраднаха я фесовете ,а истината излезе друга,след доста време някъв тролингист я закачил и му се обадил,оня хукнал с лодката и като я изкарал,вътре само скелет на цял сом,над 2,70 м.,седя му мрежата в градината със скелета и я показваше,аз няма да кажа дали съм я виждал
на същото място същия брако,една мрежа му изчезва нощно време,викаше откраднаха я фесовете ,а истината излезе друга,след доста време някъв тролингист я закачил и му се обадил,оня хукнал с лодката и като я изкарал,вътре само скелет на цял сом,над 2,70 м.,седя му мрежата в градината със скелета и я показваше,аз няма да кажа дали съм я виждал