Аватар?
- Петър Милков
- дал Браво: 6 пъти
Re: Аватар?
Тамън е , само малко да стилизираш изображението , както направи колегата Павел Иванов .Вместо всички да те видят ,как самодоволно се бараш за... манивелата в тополовата горичка край реката , по-добре е да си сложиш за аватар нещо символично , нещо примерно , като емблемата на кола , да речем Мерцедес или нещо такова !Вальо написа:Стана.Благодаря много
П.П Не е ли малко голям,направих го 150-250?
pp Аз лично нямам нищо против обратните , педалите и лесбийките ! Щом като искат , да се обичат на воля ! Тяхно право си е ! Още от времето на Римската империя те съществуват , така че нищо ново не става днес !
Последно промяна от Петър Милков на Съб Юни 01, 2013 23:46, променено общо 1 път.
Колегата Иванов бара в горичка каквото си има ,аз сложих жената, готина е нали за мен женицата е по готина или поне по широка и удобна от Мерцедесо.Петър Милков написа:Тамън е , само малко да стилизираш изображението , както направи колегата Павел Иванов .Вместо всички да те видят ,как самодоволно се бараш за... манивелата в тополовата горичка край реката , по-добре е да си сложиш за аватар нещо символично , нещо примерно , като емблемата на кола , да речем Мерцедес или нещо такова !Вальо написа:Стана.Благодаря много
- Петър Милков
Така си е Вака ! Сега с нетърпение чакам сакралната дата до края на годината да навърша 50 и след това съм твойВальо написа:Колегата Иванов бара в горичка каквото си има ,аз сложих жената, готина е нали за мен женицата е по готина или поне по широка и удобна от Мерцедесо.Петър Милков написа:Тамън е , само малко да стилизираш изображението , както направи колегата Павел Иванов .Вместо всички да те видят ,как самодоволно се бараш за... манивелата в тополовата горичка край реката , по-добре е да си сложиш за аватар нещо символично , нещо примерно , като емблемата на кола , да речем Мерцедес или нещо такова !Вальо написа:Стана.Благодаря много
Или съм напит или тъп ама последното не го разбрах
Или се знаеме с колегата(ама не помня),или и той като мен като минем 50 сме взел-дал, щото обещава да даде,или тая красавица жената е виновна .Сигурно е последното.Така си е Вака ! Сега с нетърпение чакам сакралната дата до края на годината да навърша 50 и след това съм твой
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 189 пъти
Тъй , тъй , като го сложих предишният преди време , доста хора бая мрънкаха против него , ама това сигур щото си немаха , та за това тъйВальо написа:...Колегата Иванов бара в горичка каквото си има ...
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Марк Твен.
- babydoctor
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Е, завистници дал Господ, знаешПавел Иванов написа:Тъй , тъй , като го сложих предишният преди време , доста хора бая мрънкаха против него , ама това сигур щото си немаха , та за това тъйВальо написа:...Колегата Иванов бара в горичка каквото си има ...
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 189 пъти
Красе , а като се сетя че един образ ми даваше сто кинта само да съм го махнел Чудя се да го питам ли дали са се олихвили
ама анархическият е с по-голям спектър на приложение
Тъй , тъй , символиката е голямо нещо Виж във варианта кола , ми звучи като шитня някаква , ама за това хората са измислували символ на Анархията , много подходящ последно време . Чуденката ми беше между Анархия и те това :Петър Милков написа:...по-добре е да си сложиш за аватар нещо символично...
ама анархическият е с по-голям спектър на приложение
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Марк Твен.
- Петър Милков
Пафка , майтап да става Не го разбирай буквално !Д-р Най написа:Пафка мно са радвъм чесиса опрайл а можиби сата опрайли онеа какички с белити пристилки и бели късинки и нежнус и майченска зъгриженос ф очите.
ПС А де отиди пак Тединка тъмън са пуиави и пак истчесна
пп Колега П.Иванов , предишния Ви аватар отразяваше реалността в наши дни , а по-новия Ви аватар ми подсказва , че ние всички трябва да си преосмислиме поведението
- spookymiro
- получил Браво: 26 пъти
Моля някой да ми помогне.
Опитах 69 пъти да копна различни варианти на URL в полето обаче всеки път ми дава невалидно URL.
Може ли някой да ми каже как да си сложа тази снимка за аватар?
Поздрави!
Опитах 69 пъти да копна различни варианти на URL в полето обаче всеки път ми дава невалидно URL.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- Риболов: с муха и шнур
- дал Браво: 426 пъти
- получил Браво: 491 пъти
- Обратна връзка:
Изисквания на форума относно аватараspookymiro написа:Моля някой да ми помогне.
Поздрави!
Аватар:
Максимален размер - ширина 180 пиксела, височина 270 пиксела,
Ето я желаната снимка, преоразмерена, в подходящ размер:
адреса на снимката:
http://www.prikachi.com/images/590/6258590W.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Дано сега се получи с аватара,
Успех!
-
- дал Браво: 76 пъти
- получил Браво: 44 пъти
И Я единствено в то форум не можах да си сложа аватар, сигурно щот съм много прост... Ама и без аватар съм си човеченце де пуска по някоа "пръдня" от време на време и тук
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- spookymiro
- получил Браво: 26 пъти
Хиляди благодарности, чичо Док!чичо Док написа:Изисквания на форума относно аватараspookymiro написа:Моля някой да ми помогне.
Поздрави!
Аватар:
Максимален размер - ширина 180 пиксела, височина 270 пиксела,
Ето я желаната снимка, преоразмерена, в подходящ размер:
адреса на снимката:
http://www.prikachi.com/images/590/6258590W.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Дано сега се получи с аватара,
Успех!
Проблемът за мен явно е дошъл от този текст:
Размери на аватара:
Специфична височина и ширина, остави празно или 0 за автоматично засичане
който комбиниран с вродената ми неумност (обикновено се изостряща след 10 вечерта) ме накараха да си мисля, че оставяйки нули на пикселите, сайта сам ще си я нагоди. Интересното е, че предишният аватар си го бях сложил сам, ама явно тогава съм бил доста по-млад и най-вероятно е било някоя сутрин .
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- Златев
- дал Браво: 958 пъти
- получил Браво: 180 пъти
Аз имам същия проблем.
Снимката, която искам да сложа за аватар влиза в допуските. Но като копирам url-то от галерията си и задам размер на аватара ми изписва: "URL адреса е невалиден."
Къде бъркам?
Снимката, която искам да сложа за аватар влиза в допуските. Но като копирам url-то от галерията си и задам размер на аватара ми изписва: "URL адреса е невалиден."
Къде бъркам?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Сам си си отговорил...Златев написа:Къде бъркам?
Златев написа:галерията си
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Лука 11:9-13