Вкусно от Коце
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
По съвет на мой другар, вчера посетих вълшебно място!
Турска месарница!
локация - 42.646588,23.343453
продукция - http://studentskigrad.eu/index.php?opti ... &Itemid=57" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз си взех Адана кебап и Инегьол кюфте!
И започна едно реване дома...
Измислих си и вариация на кьопоолу, която...
2 патладжана /изпечени цели, завити във фолио/
2 филии хляб
1/2 кофичка цедено мляко
орехи
чесън
олио
сол
захар
Всичко през блендера!
Цените им са много добри, месото е превъзходно агнешко и телешко!
Турска месарница!
локация - 42.646588,23.343453
продукция - http://studentskigrad.eu/index.php?opti ... &Itemid=57" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз си взех Адана кебап и Инегьол кюфте!
И започна едно реване дома...
Измислих си и вариация на кьопоолу, която...
2 патладжана /изпечени цели, завити във фолио/
2 филии хляб
1/2 кофичка цедено мляко
орехи
чесън
олио
сол
захар
Всичко през блендера!
Цените им са много добри, месото е превъзходно агнешко и телешко!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
Печено върху морска сол
Един приятел онзи ден идва и направи страхотно пиле върху сол.
И се започна едно печене тия дни...
Адски просто, лесно, неангажиращо
- 1 кг морска сол в тавата
- Слагате месото /овкусено с подправки/
- 40 минути на загрята фурна, 200 градуса, долен и духалка
Мъкааааааааааа
Готовото пиле с две другарчета
Тук само другарчета с кокалче
Казвам Ви, адски вкусно!
Един приятел онзи ден идва и направи страхотно пиле върху сол.
И се започна едно печене тия дни...
Адски просто, лесно, неангажиращо
- 1 кг морска сол в тавата
- Слагате месото /овкусено с подправки/
- 40 минути на загрята фурна, 200 градуса, долен и духалка
Мъкааааааааааа
Готовото пиле с две другарчета
Тук само другарчета с кокалче
Казвам Ви, адски вкусно!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Re: Вкусно от Коце
Гледам, че си я подкарал на хляб и сол, Коце,
само дето хлябът нещо по-блажен ми се види
Добре изглеждат пробите!
Нали си ценител, отдавна се каня да споделя любима домашна рецепта.
Суджук ти трябва, суров, телешки. За предпочитане от позната вече месарница.
Мяташ значи два кравая суджук на тигана, колкото да се стегнат, за да стават за прецизно тънко рязане на колелца. Като го режеш, средата трябва да ти е "ал денте"
Режеш на колелца сушени смокини.
Айде и няколко скилидки чесън - пак на колелца.
Всичко запържваш отново в тиган със зехтинец.
Отделно си сваряваш паста, ал денте.
Мяташ я при суджука и я запържваш.
Щипка сол.
Дръпваш накрая тигана и преди да го сервираш направо така на масата, настъргваш ементал с картофобелачката на ленти.
Отгоре листенца босилек, малко сушени манатарки и риган.
само дето хлябът нещо по-блажен ми се види
Добре изглеждат пробите!
Нали си ценител, отдавна се каня да споделя любима домашна рецепта.
Суджук ти трябва, суров, телешки. За предпочитане от позната вече месарница.
Мяташ значи два кравая суджук на тигана, колкото да се стегнат, за да стават за прецизно тънко рязане на колелца. Като го режеш, средата трябва да ти е "ал денте"
Режеш на колелца сушени смокини.
Айде и няколко скилидки чесън - пак на колелца.
Всичко запържваш отново в тиган със зехтинец.
Отделно си сваряваш паста, ал денте.
Мяташ я при суджука и я запържваш.
Щипка сол.
Дръпваш накрая тигана и преди да го сервираш направо така на масата, настъргваш ементал с картофобелачката на ленти.
Отгоре листенца босилек, малко сушени манатарки и риган.
http://www.youtube.com/watch?v=2SaFL1ss80k" onclick="window.open(this.href);return false;
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
...чакай, че ми се привидяха и монахини в ревю на Виктория сикретс!Lemuria написа:...Отгоре листенца босилек, малко сушени манатарки и риган.
п.п. Без майтап, неотдавна дъвкахме конски суджук суров, голям кеф! Щяхме да получим удар докато се изпече...
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
- antivik
- Мнения: 348
- Регистриран на: Пон Сеп 20, 2010 10:42
- Риболов: На леко, на тежко, от време на време спининг.
- Местоположение: Кърджали
- дал Браво: 12 пъти
- получил Браво: 3 пъти
Re: Вкусно от Коце
Сопрете се бе безбожници, дойдат коледните пости и ни засипете с всяк`ви вкусотии да ни вкарвате в изкушение . Туй чудо на солта бива да се пробва, ма кат не ям цело пиле, ша зема да го заменя само с бутчета и покривалата отгоре дека са, да видим колко вино ще поеме това кулинарно произведение.
Гат рибата неще - НЕЩЕ!
-
- Мнения: 1763
- Регистриран на: Пон Юли 10, 2006 16:28
- Местоположение: София
- дал Браво: 37 пъти
- получил Браво: 7 пъти
- Обратна връзка:
Re: Вкусно от Коце
Коце написа:По съвет на мой другар, вчера посетих вълшебно място!
Турска месарница!
локация - 42.646588,23.343453
Т'ва па ми е под гъза на офиса.... Днес ще се тества, тенкю брадър!
outsider написа:ПъСъ - "улов" е термин от жаргона на корсфишинга , също като "дропер" или "изтичане". Не ни обръщай внимание.
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
АЛА.Я.В.БАР!Станимир написа:Т'ва па ми е под гъза на офиса.... Днес ще се тества, тенкю брадър!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
Пълнена кисела зелка /степ бай степ, у бейбеее/!
Айде почваме
Нещата
Кисела зелка, разлистваш и средното го махаш
Ред сълзи, ред сополи
2 1/2 часа, 200 градуса
МммммММмм
За който не е разбрал - Мък ДоналЦ
Айде почваме
Нещата
Кисела зелка, разлистваш и средното го махаш
Ред сълзи, ред сополи
2 1/2 часа, 200 градуса
МммммММмм
За който не е разбрал - Мък ДоналЦ
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
-
- Мнения: 1763
- Регистриран на: Пон Юли 10, 2006 16:28
- Местоположение: София
- дал Браво: 37 пъти
- получил Браво: 7 пъти
- Обратна връзка:
Re: Вкусно от Коце
Мъка, мъкааааа...
А още по-голяма мъка ще е жена ти като види как си опръскал фурната
Брауст инак и тенкю вери-вери за идеята с пълненето на зелка
А още по-голяма мъка ще е жена ти като види как си опръскал фурната
Брауст инак и тенкю вери-вери за идеята с пълненето на зелка
outsider написа:ПъСъ - "улов" е термин от жаргона на корсфишинга , също като "дропер" или "изтичане". Не ни обръщай внимание.
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
Не се обяснявай! Едни съседи си ползват фурната като шкаф за бонбони!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
- Markony
- Мнения: 2008
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 15:54
- Местоположение: с. Гурмазово
- дал Браво: 200 пъти
- получил Браво: 32 пъти
Re: Вкусно от Коце
Ся Дядо Ви да ви сподели, че същата рецепта става с плънка за сърми?
NOMINATIONS BUG ...
http://www.kenga-bg.info
http://www.kenga-bg.info
- Коце
- Мнения: 6447
- Регистриран на: Пон Юни 22, 2009 20:04
- Риболов: и бира чадо!
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Re: Вкусно от Коце
Използването на ориз рязко намалява месото!
Пълним зелка, не биг сърма!
Пълним зелка, не биг сърма!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero