Подледен риболов 2014

Организирате или искате да участвате в риболовно състезание, това е мястото, където може да разберете къде и кога има такива ;)
пламенхимекс
получил Браво: 3 пъти

Подледен риболов 2014

Мнение от пламенхимекс »

б.Критерия и начин на определяне
-определяне на състава за световно
-определяне на републикански шампион
/миналата година три пъти се променяха правилата и местата за риболов в угода на два столични клуба/
/2009г по тази причина отказаха "Никулден" да участва в подледен риболов/
Така,че не очаквайте ясни правила в началото на сезона да не би да се класира някой не наш човек или отбор.Ще се радвам ако бъркам.
Това съм го писал февруари 2011.Никой не е пророк в собствената си родина но изглежда
аз съм уцелил направо десятката .Тази година републикански шампион стана не само правилният човек но и правилният отбор да им е честито. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
bolo7m
дал Браво: 26 пъти
получил Браво: 2 пъти

Re: Подледен риболов 2014

Мнение от bolo7m »

Кой е ? :shock:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
iogo
дал Браво: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Майсторски риболов е отборно първи а Ивайло Христов е републикански шампион но не е така както казва Пламен!
Ще дам пример с последният кръг, Майсторски бяха за Малък Беглик но повечето отбори /включително и нашият/ гласуваха за Голям Беглик.
Любо от нашият отбор след второто състезание вървеше първи но Ивайло и двата дена лови отлично и стана шампион.
njt

Мнение от njt »

Валето провали Троянци 35 см лед му се видя тънък и това го разконцентрира за да лови като машина(разбрах че и малко е пил).
Аватар
iogo
дал Браво: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

njt написа:Валето провали Троянци 35 см лед му се видя тънък и това го разконцентрира за да лови като машина(разбрах че и малко е пил).
Да, Валето на лед под 40 см. не се чувства конфортно... :-)
nkolev
дал Браво: 51 пъти
получил Браво: 26 пъти

Мнение от nkolev »

Като прочетох, че Пламен отваря тема за "Подледен риболов" щях да падна от столо - е няма такъв дебел лед в България.
НДК
Valio Ludoto
Риболов: Тролинг, спининг и подледен
получил Браво: 2 пъти

Мнение от Valio Ludoto »

Не познавам автора на темата, но не мисля че има основание, Ивайло и отбора бяха за това трети кръг да се проведе на Малък Беглик, от останалите отбори гласуваха за Голям Беглик, освен това един от Титулярите на Майсторски риболов не участваше..... смея да твърдя че победата ни, си беше заслужена, аз лично дадох всичко от себе си и наученото до сега за този риболов, за да помогна на отбора. Смея да твърдя че лових добре, имах голяма доза късмет и си открих доста грешки, които за в бъдеще не мисля да допускам, и все пак 3-то място индивидуално за кръга беше много добро постижение за мен предвид че ми е първо състезание.
Освен всичко друго, винаги сме настоявали състезанията да се провеждат по международния регламент, с оглед като отидем на Световно, да не сме като пате у калчища.
ТЕАМ Master Fishing
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и турнири”