Питане за платформа / Rive /

Които си пада по риболова на леко с плувка, да погледне тук и да свери часовника си с другите колеги.
Toni78
Мнения: 134
Регистриран на: Сря Апр 08, 2009 19:33
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Питане за платформа / Rive /

Мнение от Toni78 »

Колеги бихте ли ме насочили към някои не толкова скъп модел на Rive ? Ще го ползвам за мач и фидер. Поразгледах някои модели в нета между 700 и 1300лв. с колела и без но повечето маи не са налични и нямат цени. Гледах и в каталога на Rive, но нещо не вденах много,много :lol: общо взето ми се виждат еднакви хахах.
Питането ми е имат ли някаква съществена разлика в рамка ,скара и т.н , освен диаметъра на краката? Предполагам че за мач риболов не ми трябват и безброй малки чекмеджета, а 1-2 + някое по голямо или просто трябва да си надградя куфара от долу? Не съм ползвал до сега платформа и не съм в час, но все повече започна да ми писва да влача столове, стоики, да разпилявам всичко по земята.... и така! Гледах и една Colmic SX-550 но и нея я няма налична,а ако някои се чуди защо точно Rive.... ами до колкото разбрах и четох са ЕДНИ от най добрите. Просто искам да избера, като имам възможност да я взема и да забравя за този проблем за дълго време :D
Благодаря ви.
Аватар
panddov
Мнения: 56
Регистриран на: Пет Сеп 19, 2008 20:01
Местоположение: Плевен
дал Браво: 3 пъти
получил Браво: 1 път

Re: Питане за платформа / Rive /

Мнение от panddov »

Ех ,колеги ..колеги ...Толкова много материали и какво ли не ...е изписано и коментирано за тези платформи и за всички останали ...ама никои не чете ...Всеки очаква за всеки въпрос дискусии,разправии..и т.н.Ще се объркаш съвсем!Виж колко парички ще отделиш и скачай!Сега пазара е богат ,варианти много.....Каквото и да вземеш ,все ще е добро,особено за първа платформа. :D За мач и фидер може и табуретка да ти върши работа ,но със с скара ще ти бъде по -удобно и престижно! :lol: То е като с колите : всички са добри ,но Мерцедес и новите са най-добри! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на леко”