Мете, гледам че едни луканки беше пуснал на снимки във ФБ, земи така един наръч да ги пробваме.Metodi написа: Кой каквото си има да си носи
ШПЗ!
-
- дал Браво: 5 пъти
- получил Браво: 58 пъти
- Обратна връзка:
Re: ШПЗ!
Клуб по спортен риболов "Балканка"
-
- Риболов: Тролинг, спининг и подледен
- получил Браво: 2 пъти
Коле, оти така бе братче, само Мето ше поканиш........ за неделя мое и аз да се включа, ако е рекъл Господ да тестваме новата метла с дискови спирачки
Има ли лед бре?
Има ли лед бре?
ТЕАМ Master Fishing
Ееееее как раздвижих темата.Поканих само Мето(с него имаме връзка "бутилка") защото само той се похвали преди време ,че има лед.Като казах лед на ШП блатото и т.н. изобщо има ли????????Като няма да ловим риби да си поговорим поне тука.Чакам първата ни среща на леда с ВОДЧИЦА и мезенца.
Поздрав на всички нетърпеливци!
Поздрав на всички нетърпеливци!
Нищо не знам обаче така ми се ходи и реших да събудя четящите на темата.Контрабаков зареди ЖИ СИ ЕМА , че не отговаря и разбули мъглата .Кивоците са ти готови има и нова серия "Черната стрела".
За всички ценители на изделията ми на първия лед ще има презентация на бутиковия модел кармушка .Не я заглеждайте много защото с този модел ще подхранва само" БИГ ФИШ" и няколко много ама много богати риболовци.
За всички ценители на изделията ми на първия лед ще има презентация на бутиковия модел кармушка .Не я заглеждайте много защото с този модел ще подхранва само" БИГ ФИШ" и няколко много ама много богати риболовци.
-
хохохохо, мамин сладък пак вкара интригаи няколко много ама много богати риболовци.
Аз па съм си приготвил две бутилки Кептън Морган Спайс Голд, за поркане на леда
За съжаление за сега лед няма, освен във фризера....... да се надяваме че на 01.01.15 ще има лед, да открия
ТЕАМ Master Fishing
-
- Обратна връзка:
Значи току що говорих с Контрата. Според неговата информация, ако въобще има някакъв лед, ще е на блатото, при това - несигурен. Каза, че утре (събота), ще се качи до блатото на ШП да провери има ли, няма ли лед. Ще се чуя с него преди обяд и веднага ще ви информирам тук във форума, със снимки и там как си му е редът. На базата на събраната от горските информация обаче, Контрата твърди, че по-скоро няма да става за качване.
Кога ще видя кивоците , да взема да си ЗАКУПЯ някой.njt написа:Нищо не знам обаче така ми се ходи и реших да събудя четящите на темата.Контрабаков зареди ЖИ СИ ЕМА , че не отговаря и разбули мъглата .Кивоците са ти готови има и нова серия "Черната стрела".
А за кармушката ще се разберем ми се струва
Master Fishing
Мето ,от три дни кипи усилен труд в нас е като работилницата на дядо Коледа.Специално за теб съм направил едни къъъъъъъъъсички знам ,че такива ги харесваш и са топли още парят.
И аз те питам га ще пием по една...... с ЛЕД(за останалите питието е тайна)?
И аз те питам га ще пием по една...... с ЛЕД(за останалите питието е тайна)?
-
Коле, не така, къъъъъъъъъъссссииичките и азе ги аресвам, тъй че резервирай маса за трима.
ТЕАМ Master Fishing
-
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, прясно инфо от Контрата и хубави новини. На Широка поляна на блатото - 4 см лед! На Малък Беглик е запечатано всичко с лед около 2-3 см. Нощем температурите падат до минус 7-8 градуса, така че скоро ще става. На блатото вероятно и сега ще може да се лови. Абе, дано понадебелее още малко и да заминаваме!!!
- fisherman 007
- дал Браво: 2 пъти
- получил Браво: 1 път
Здравейте колеги, от години искам да риболовствам в тоя раион, още от времето когато съществуваше понятието "Баташка сеч". Ако някой ме иска за компания ще съм много благодарен.
Не е луд този който ходи за риба,
луд е този който му дава.
луд е този който му дава.
Стана страхотен риболов.Ловихме основно костури със средно тегло 55 гр.и сравнително редки баби но доста едри 180-200 грама.Към края на риболова след 10 минутка борба с един дядо костур сигурно килце ..........алармата ми звъъъъъън.Събуждам се ,оглеждам се ами аз съм си в леглото.Усешам в стаята 25 градуса ама пак си заспах и...............извадих го тоя костур.