Риба в керемида
-
- Мнения: 1
- Регистриран на: Чет Авг 25, 2011 12:31
- Обратна връзка:
Re: Риба в керемида
Oоо супер, това трябва да се пробва. Изглежда страхотно.
ключар, ключари, автоключарство, kluchar, kluchari, ключар софия, денонощно, услуги, денонощни услуги, изгодно
http://ключар.net
http://ключар.net
-
- Мнения: 152
- Регистриран на: Пон Мар 21, 2005 22:17
- Риболов: най вече практикувам риболв с фидер и пикер
- Местоположение: sofia
- получил Браво: 5 пъти
Re: Риба в керемида
Дъното на керемидата се намазнява и продуктите се редят в следния ред:
- парчета кромид лук нарязан на шайби
- отгоре парченца домат нарязан на тънко
-парчетата риба
-отгоре върху рибата както е описал колегата лимонче
-всичко това поръсваме с настърган кашкавал или покриваме с плочки сирене за сандвич
-добавяме и малко пушено сиренце
-покриваме с магданозче
-добавяме нарязан на ситно чесън
-сипваме и малко соев сос на вкус, разредена с малко водичка горчица, ракиена чашка сухо бяло винце/остатъка се прибира за да има и по време на вечерята/
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е КЕРЕМИДАТА ДА СЕ ПОСТАВИ В СТУДЕНА ФУРНА!!!
Печем в продължение на около 40 мин при температура 150 градуса-20 мин след което увеличаваме температурата на фурната на 180 градуса , за още 20 минути.
Изключва се фурната и керемидата се оставя на остатъчната температура.
Консумира се незабавно с мек хляб, много апетит и подходящо бяло винце.
- парчета кромид лук нарязан на шайби
- отгоре парченца домат нарязан на тънко
-парчетата риба
-отгоре върху рибата както е описал колегата лимонче
-всичко това поръсваме с настърган кашкавал или покриваме с плочки сирене за сандвич
-добавяме и малко пушено сиренце
-покриваме с магданозче
-добавяме нарязан на ситно чесън
-сипваме и малко соев сос на вкус, разредена с малко водичка горчица, ракиена чашка сухо бяло винце/остатъка се прибира за да има и по време на вечерята/
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е КЕРЕМИДАТА ДА СЕ ПОСТАВИ В СТУДЕНА ФУРНА!!!
Печем в продължение на около 40 мин при температура 150 градуса-20 мин след което увеличаваме температурата на фурната на 180 градуса , за още 20 минути.
Изключва се фурната и керемидата се оставя на остатъчната температура.
Консумира се незабавно с мек хляб, много апетит и подходящо бяло винце.
"Няма значение къде ще ловиш риба, близо или далеч от дома си, ти ще намериш приятели, които никога няма да забравиш"-Джон Бейли.