Избор на язовир за зарибяване
- Поморийския
- получил Браво: 1 път
Re: Избор на язовир за зарибяване
Емо никой не трябва да се сърди щом е приел идеята за зарибяванеще се пуснат там където реши мнозинството Относно близоста но язовирите аз лично Цонево хич не го харесвам не ми е кеф да ходя там ама от приказки разбирам че е доста обезрибен все пак заслужава и той малко внимание .А иначе Жребеца СтКладенец Кърджали Те са ми на .......
-
- дал Браво: 1 път
Въпреки,че гласувах за Цонево, според мен той първо трябва да се изчисти от мрежите, а след това да се зарибява. Аналогично е положението и с Тича.
-
- получил Браво: 14 пъти
Вижте сега,аз какво мисля Как веднъж нещо не се направи като хората,как веднъж няма да има единодушие в едно начинание,как веднъж не станаха нещата леко и спокойно а вечно има разправия по между ни за всичко.Как не се сещате че ако всички дали пари за зарибяването,вземем да претендираме за язовир,просто ще стане мазало Спрете се моля Ви да пишете и да изказвате мнения,кой язовир заслужава и кой ще е следващия.Пуснете си гласа за който язовир искате и да приключва тая сага.Много ли е сложно да се направи това,както го направихме няколко човека.Не искам сега някой да почне с квалификации и други,просто да се замислим и да направим най-доброто и правилно нещо,гласувайте без да се вживяваме в нещата.Сега ще е Сопот,следващия път Сопот няма да е в списъка и това е,просто не е нужно да се дръгнем.Пари се събраха,колкото - толкова,важното е да го направим с кеф и без дрязги,защото като гледам,докато ги пуснем някъде,вече ще сме изпокарани и ще се гледаме на криво.Аз така мисля и се надявам да ме разберете правилно,без да се обижда никои.На мен просто вече ми писна да чета между написаните истини и всякакви други глупости.Ако така продължава,ще се откажа да участвам в каквито и да е мероприятия,въпреки че винаги съм ЗА ,след като е за общото ни хоби - РИБОЛОВА !!!!
Благодаря Ви за вниманието,надявам се да не ме разочаровате,вярвам във Вас и се надявам да ме разберете правилно,гласувайте и който водоем събере мнозинство,него зарибяваме,няма смисъл от суфлиране,за това е тази анкета,мнозинството печели при демократичен избор и това е.Поздрав !!!
Благодаря Ви за вниманието,надявам се да не ме разочаровате,вярвам във Вас и се надявам да ме разберете правилно,гласувайте и който водоем събере мнозинство,него зарибяваме,няма смисъл от суфлиране,за това е тази анкета,мнозинството печели при демократичен избор и това е.Поздрав !!!
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
Радвам се и гласувах за Сопот,ходил съм само веднъж и е страхотен язовир! Його ми се губи в гласуването,щот е в неговата Губерня,па го нема!
- Поморийския
LVitchev написа:Вижте сега,аз какво мисля Как веднъж нещо не се направи като хората,как веднъж няма да има единодушие в едно начинание,как веднъж не станаха нещата леко и спокойно а вечно има разправия по между ни за всичко.Как не се сещате че ако всички дали пари за зарибяването,вземем да претендираме за язовир,просто ще стане мазало Спрете се моля Ви да пишете и да изказвате мнения,кой язовир заслужава и кой ще е следващия.Пуснете си гласа за който язовир искате и да приключва тая сага.Много ли е сложно да се направи това,както го направихме няколко човека.Не искам сега някой да почне с квалификации и други,просто да се замислим и да направим най-доброто и правилно нещо,гласувайте без да се вживяваме в нещата.Сега ще е Сопот,следващия път Сопот няма да е в списъка и това е,просто не е нужно да се дръгнем.Пари се събраха,колкото - толкова,важното е да го направим с кеф и без дрязги,защото като гледам,докато ги пуснем някъде,вече ще сме изпокарани и ще се гледаме на криво.Аз така мисля и се надявам да ме разберете правилно,без да се обижда никои.На мен просто вече ми писна да чета между написаните истини и всякакви други глупости.Ако така продължава,ще се откажа да участвам в каквито и да е мероприятия,въпреки че винаги съм ЗА ,след като е за общото ни хоби - РИБОЛОВА !!!!
Много прав .А какво ви е мнението всичките риби да се пуснат в 1 или най много 2 яз.
-
- получил Браво: 14 пъти
Пак с анкета !!! Калин пуска още една и двете да са паралелно и да завършат заедно в един ден да не се губи време да се гласува пак,да не загубим още десет дни
П.П Ако се гласува за два,втория с най-много точки и това е
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
- Поморийския
Може и да не съм разбрал но като за яз.Сопот няма ли да са му множко имаики предвид събраните суми
-
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 2 пъти
А аз да попитам измислихте ли еветуално на коя дата ще се зарибява,или и за това трябва анкета.
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
LVitchev написа:Пак с анкета !!! Калин пуска още една и двете да са паралелно и да завършат заедно в един ден да не се губи време да се гласува пак,да не загубим още десет дни
Краен срок за закупуване на сометата от с.Три водици -25-26 април т.г.
- iogo
- дал Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Гласувах Саше за Сопот но не се аргументирах в темата защото вече бях писал в друга тема защо съм за този язовир!boababa написа:Радвам се и гласувах за Сопот,ходил съм само веднъж и е страхотен язовир! Його ми се губи в гласуването,щот е в неговата Губерня,па го нема!
Смятам че има смисъл и с това зарибяване популацията със сигурност ще се захване, преди 3-4 години ИАРА пуснаха доста личинки, едни познати преди 3 години пуснаха 100 броя между 500 грама и килограм, миналата година посъбрахме малко средства и пуснахме 500 броя 10-12 сантиметрови сомчета.
Водоема има добра хранителна база и се охранява добре, в центъра на България е и през забраната е свободен!
и аз гласувах за сопот ,но искам да отворя дума за ястребино,там като че ли липсва малко сом
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Да може.BAT VANIO написа: и аз гласувах за сопот ,но искам да отворя дума за ястребино,там като че ли липсва малко сом
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!