Системата мормишки на Бат Стан

Луд умора нема! Който мисли, че зимата е супер риболовен сезон, нека заповяда и да убеди и другите.
Аватар
Ivan VP
Търговец
получил Браво: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ivan VP »

Левака написа:Алоооо Ванка въпросната система се казва " Станилович" нещо като "Драшкович" :wink:
А костурите ще се оценяват вече спрямо един йот.
Представяш лли си Левак, да издърпаш една риба и някой да ти каже, че няма и половин йот, какъв резил само....
Lubo

Мнение от Lubo »

Айде бе вие само лаете. КОГА ще хапете. Айде да го видим туй съревнование! Ама наистина кефите. Нещо се джвакате напоследък (тоя следобяд-вечер). Ама аз го разбирам като таквизи приятелски заяждания. И ме налега доста смех. Ама вече почвам да си мисля че са сериозни тез работи. Както и да е. Едно ме притеснява. Каква е ролята на Левака в целата работа? Той самият е начинаещ разхождач по леда, значи май Пигов го е страх да не би Бат Стан (мормишконатора) да не го запраска с ледобура. Та си е викнал Левака за охрана. Станиле - имаш ли застраховка? Ако не - помисли по въпроса! Дотук с майтапите. Тоя спор се решава с действия. Аз предлагам, тъй като сте двама (Пигов и Цолов), Бат Стан да вземе за съотборник страшилището за рибоците през зимния период - Фил! Пък да видим какво ще излезе. Станил така и не даде надзаде след вашите атаки. Усещам бореца в него. Идвам и аз за support на мероприятието. Айде - кога ще е последно?
www.starividri.org
www.fishing-mania.com
"Мястото на рибата е във водата"
Аватар
Левака
дал Браво: 11 пъти
получил Браво: 5 пъти

Мнение от Левака »

Любо ако наистина са прозвучали нещата като на сериозно значи добре сме си изиграли ролите с Пигов :lol: Е това че съм начинаещ разхождач по леда е вярно но човек се учи докато е жив :wink: Но ония състезател взе да тъче на много станове а още не е завършил това с което се започна всичко -- Арката- трети рунд :lol: :wink: За мен риболова на лед за тази година приключи. :wink:
Убий глупака с мълчание.

http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Plamen

Мнение от Plamen »

Ей, няма а са ебавате с моя съотборник, че да не ви почвам :lol: :lol: :lol:
Жичката
Обратна връзка:

Мнение от Жичката »

Ако прочета още една такава тема до края и направо ше се скъсам от смях!!!!!!!
Ама не е много чесно Левака и Ванката срещу свежара Бат Стан:)))
Една Две Три 'МЪРМУШКИ"
ЩЕ ВИ КРЪСТЯ ТРИТЕ МЪРМУШКИ:)))
ЛЕЛЕ КЕФИТЕ МЕ ЯКО!!!АМА ЯКО!!!
http://www.bgdiagnostica.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Стара риба няма :)
Аватар
Ivan VP
Търговец
получил Браво: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ivan VP »

жицата написа:Ако прочета още една такава тема до края и направо ше се скъсам от смях!!!!!!!
Ама не е много чесно Левака и Ванката срещу свежара Бат Стан:)))
Една Две Три 'МЪРМУШКИ"
ЩЕ ВИ КРЪСТЯ ТРИТЕ МЪРМУШКИ:)))
ЛЕЛЕ КЕФИТЕ МЕ ЯКО!!!АМА ЯКО!!!
Жица ако направим неформална организация ще те поканим да се присъединиш. Станил, каза, че си много отговроен. Дори арендатора на язовира, където сте били за риба е бил готов да си измъкне мрежата и да си ловите на спокойстиве.
Ако искаш и ти имаш лодка, както и Левка да организираме един двудневен турнир-отборно. Двудневен, щот вечерта който падне първият ден плаща ракиите. Не знам, какво мислят другите споменати господа? :D
http://www.ivpfishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Жичката
Обратна връзка:

Мнение от Жичката »

Ами много ми се иска ама аз почивам само в неделя ама ако решите твърдо ше си зема болнични ма нека се постопли малко де:)))
http://www.bgdiagnostica.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Стара риба няма :)
Публикувай отговор

Обратно към “Зимен риболов”