Трябва да го видя като отива за риба да отида с неговата лодка и да го видя как тропа и какви звуци вади с тия страдивариуси дето е наредил и оцветил Да не вземе да ме изненадаvihren написа:Не съм искал да те обидя.................стана ми интересно как човек,който кльонка 10г преди мен още се чуди дали чука правилно
Звук от кльонк
-
- получил Браво: 14 пъти
Re: Звук от кльонк
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
- Anton_65
- Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
- дал Браво: 11 пъти
Исках Ачката да каже на какво го оприличава неговия,ама нещо май не се разбираме ,а на мен пак повтарям,тапа от бутилка е радост за мойте уши,чак ми става ....от кеф с една миналогодишна съчка,набачкана на майтап,но някой път от майтап става една....не ти е работа
- Anton_65
Любо ами аз ходя през два дена бе майна ,други ден съм на Студения на онова мястоLVitchev написа:Трябва да го видя като отива за риба да отида с неговата лодка и да го видя как тропа и какви звуци вади с тия страдивариуси дето е наредил и оцветил Да не вземе да ме изненадаvihren написа:Не съм искал да те обидя.................стана ми интересно как човек,който кльонка 10г преди мен още се чуди дали чука правилно
- Anton_65
Не знам хора дето нищо не споделят, изобщо за какво са тук,само да контрират ли....като не можеш да кажеш нещо чети бе пич,всеки ще каже по нещо и може да ти влезне нещо в главата и айде на Кърджал да го правиш
- Anton_65
Ако не можеш да кажеш нищо за звук, но не от минаре ,поне пишеш правилно за оня регион
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
...и тая тема избяга.
Спорете,но интелигентно .
Така ,няма да ви е срам ,като се разминете в язовира.
Спорете,но интелигентно .
Така ,няма да ви е срам ,като се разминете в язовира.
-
Моя е най-красив,защото е ....шарен
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
Любо,нещо професор по кльонкане ли се явяваш в случая? Специално в кльонкането претендирам да съм уникален в наше село,щот всички сомове които показах са хванати за 2-3 уикенда на Жребеца с кльонкане,което е различно от вашето при което звукът идва от излизането на петата от водата!При мен звукът и вибрацията идват при вкарването на кльонка във водата,а при вас при изкарването!Изводът е,че съм уникален при вкарването на кльонка на всекакви дълбочини! Бе толко съм добър във вкарването,че не ми се изкарва после!LVitchev написа:Трябва да го видя като отива за риба да отида с неговата лодка и да го видя как тропа и какви звуци вади с тия страдивариуси дето е наредил и оцветил Да не вземе да ме изненадаvihren написа:Не съм искал да те обидя.................стана ми интересно как човек,който кльонка 10г преди мен още се чуди дали чука правилно
- yankosan
- дал Браво: 21 пъти
- получил Браво: 12 пъти
Анто 65,прав си брадче Няма риби,няма мамбо,няма кеф,няма клонки,няма нищо...
А... на тролинг има... (твоята дисциплина),а ти нещо се губиш
Без да се сърдиш:за къф уй си фанал туй дърво
А... на тролинг има... (твоята дисциплина),а ти нещо се губиш
Без да се сърдиш:за къф уй си фанал туй дърво
- Pike1
- получил Браво: 11 пъти
Що да не се разбираме ? Цял пост написах. Най-обобщено, ОК, може да се оприличи на отпушване на тапа. Обикновенно така се описва на маса като разказваш, че ходиш да млатиш с някакво дърво и ловиш риба. Това не е заяждане. Не се наемам да го оприлича.Anton_65 написа:Исках Ачката да каже на какво го оприличава неговия,ама нещо май не се разбираме
Това дето го е написал Троли съм го виждал при руснаците, не е партенка. Тихата школа. Съжалявам, но не си пионер в това кльонкане Саше Ония се справят обаче пИрфектно и по стандартния начин
MEMENTO MORI
Пионер съм и го разбрах без да искам от Диман преди 2години,га обсъждахме звуците с Васко-Куетриот!Признавам,че хубавият звук качва веднага риби а при другият е тегаво и се чака повече,докато дойдат!
- Pike1
- получил Браво: 11 пъти
Ашколсун !!!boababa написа:Признавам,че хубавият звук качва веднага риби а при другият е тегаво и се чака повече,докато дойдат!
MEMENTO MORI
То хубаво кльонкате,ма кажете кво правите ако вали дъжд? Хващахте ли сом с кльонкане по време на дъжд некога?