Жена+ремонт на кола=?

Разправят, че не всичко било риболов.
Аватар
sisilotka

Жена+ремонт на кола=?

Мнение от sisilotka »

Та значи, нали съм жена и лесно ме меткат по сервизите решавам че ще отида в сервиз който са ми препоръчали като СУПЕР... Отивам, запазвам си час за след 4 дни и в уреченото време цъфвам там щастлива и доволна. Идеята е че нещо колата не пали както трябва - ще и спретнат една компютърна диагностика и ще оправят колата - ще пали като слънце.
Оставам колата - скачам до офиса и започвам да чакам обаждане... е няма и няма... звъня - не били готови...а аз трябва да си взема хлапето от градина в 18.00часа. Та значи отивам там в 18.00 и почвам да чакам... така до 20.05... получих си колата - сменили някакъв маркуч и някакви кабели - 150 лева :( :( :( Ядосвам се ама айде - прибирам се замръзнала и сополива...
И... ей сега става готино.... Карам си аз след 2-3 дена по правия път към Банкя на гости... возя си хлапето на задната седялка...да не казвам с каква скорост карам и ХОП... педала на газта ми остава натиснат.... :evil: :evil: :evil: :evil: олеееееееее а колата пред мен почти ще я настигна.... прас на свободна - спирачки и тем подобни... КОШМАР... КОШМАР...КОШМАР...
Узприщих се...полудях.... абе сънувах кошмари...
И така се почва на ден по 4-5 пъти педала не се връща като го натисна... Мъжлето ми удари една кавга и взе колата да и сменя маслото и да види кво става с този пусти педал....
И кво да става...Ето тва
Изображение

ИДЕОТИТЕ от сервиза ми счупили пружината която връща педала и сложили ЛАСТИЦИ...за коса... които почнали вече да се късат...
ТЪПАЦИИИИИИИИИИИИИ... за 150 лева ще ми убият хлапето...
Вдигнах див скандал... ама защо....
Завариха ми пружина - мъжлето ги наблюдава... ама сега ще ходя да паля свещичка...

Затова не ходете НИКОГА... НИКОГА... в сервиз ФИНО на Любляна - ако ви е мил живота...
Kentavar
Риболов: Спининг предимно, муха, морски...плувка и фидер ама Pro...
Местоположение: Тялом – Destination unknown....Духом - Somewhere I Belong.
дал Браво: 5 пъти
получил Браво: 10 пъти

Мнение от Kentavar »

Баси и п......................е. Малеееееееееееее. Ми то мъж ти как не е убил някой от тия изроди не знам. С ластици за коса?!?!!! За убиване са м....................а им. Добре, че всичко е минало без сериозни последици. :roll:
Цял живот в длан една, длан загребала вода от любимата река...Пролетта с цъфнали дървета, лятото с горещи ноти, есента е с мириса на вечността и зимата с носталгия пропита!

www.starividri.org

Prowler Elite 4.5 Angler

Спининг клуб "Абичи" - кандидат член, Forever majdramuniaci!
Аватар
Markony
дал Браво: 215 пъти
получил Браво: 33 пъти

Мнение от Markony »

Ми то остава да кажеш кой е сервиза, та да не "изгори" и някой друг.
NOMINATIONS BUG ...
http://www.kenga-bg.info
Аватар
sisilotka

Мнение от sisilotka »

сервиза е ФИНО ... намира се на улица ЛЮБЛЯНА ...някъде на 100 метра преди кръстовището с околовръстнато от страната на Овча купел

http://bgmaps.com/map.asp?sid=709eab65b ... =&oType=57

значи аз съм шофьор от 13 години... и съм обиколила различни сервизи... ама мерцедес с ластик... е за тва дори не бях чувала...
Последно промяна от sisilotka на Сря Ное 22, 2006 13:04, променено общо 1 път.
Gele76

Мнение от Gele76 »

Markony написа:Ми то остава да кажеш кой е сервиза, та да не "изгори" и някой друг.
Писано е колегаааааа, писаноооо, ма кой да чете.........
Аватар
Милен

Мнение от Милен »

Тези от сервиза заслужават по един молотов през месец до като се откажат напълно от този бизнес!
Стари Видри
http://www.starividri.org

БЪКАРИ -
БЪлгарски КАяк РИбари!

Каяк RTM-Ocean Duo-Sun
Аватар
Левака
дал Браво: 11 пъти
получил Браво: 5 пъти

Мнение от Левака »

Баси не е истина :shock: :shock: :evil: На тия капути бих им е..л мамицата по всички възможни начини. :evil: :evil: :evil: :evil:
Убий глупака с мълчание.

http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Marto
дал Браво: 2 пъти
получил Браво: 1 път

Мнение от Marto »

Слава богу, разминали сте се без поражения!

А в тоя бизнес се шири тотална некомпетентност, безотговорност и печалбарство! И при авточастите е същото. И за мноого други услуги положението е подобно, за съжаление. :cry:

А иначе, сервиза са го кръстили много сполучливо:
Fino (ит) = край. :roll:
www.starividri.org

And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in the relative way, but you're older
Shorter of breath and one day closer to death
Аватар
babydoctor
дал Браво: 46 пъти
получил Браво: 160 пъти

Мнение от babydoctor »

Това, ако ми го кажеше някой извън Форума, няма да му повярвям :roll:
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Аватар
sisilotka

Мнение от sisilotka »

Мерси много за разбирането колеги

Аз все още изтръпвам като се замисля какво е можело да стане....

Пуснах темата и в някои форуми за коли...дано да им спре потока на парички...и да фалират...
mom

Мнение от mom »

Олигофрени абсолютни :shock: Ако имате документи и/или свидетели - Комисия за защита на потребителите, съд, а ако това не помогне, аз бих се поинтересувал кой е "майстора" лично извършил ремонта и бих го оставил инвалид. Отделно ги наплюй по всички възможни форуми. Вестникарите също ги кефят подобни истории.
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination
Аватар
sisilotka

Мнение от sisilotka »

Ето за какво става дума

Изображение

Една пружинка дето сигурно струва 2 лева....
Аватар
Бай Иван
Риболов: All rounder
дал Браво: 124 пъти
получил Браво: 24 пъти

Мнение от Бай Иван »

:idea:
Последно промяна от Бай Иван на Чет Ное 23, 2006 11:13, променено общо 1 път.
Аватар
Бай Иван
Риболов: All rounder
дал Браво: 124 пъти
получил Браво: 24 пъти

Мнение от Бай Иван »

колежке значи трябваше ти да им оправиш техните коли,ма не за 150 лв а за 2000лв с жартиери и сутиени и тем подобни да видият танто за кукуриго.Казваш на шефа им ,показваш меко казано доказателството и после ще ти я оправят за без пари,а пъки може и те да ти дадат 150лв. :wink: ,добрече нищо сериозно не е станало и си се осетила на време.
Аватар
sisilotka

Мнение от sisilotka »

Bayivan написа:колежке значи трябваше ти да им оправиш техните коли,ма не за 150 лв а за 2000лв с жартиери и сутиени и тем подобни да видият танто за кукуриго.Казваш на шефа им ,показваш меко казано доказателството и после ще ти я оправят за без пари,а пъки може и те да ти дадат 150лв. :wink: ,добрече нищо сериозно не е станало и си се осетила на време.
Така както се карах с тях досега не съм се карала с никой... даже мъжът ми не може да ме ядоса толкова...(въпреки, че се опитва) :wink:
Но ти ми даваш страхотна идея...даже тия неща няма да ги пера... че като минат през омекотител и стават "по-здрави", или поне така казват рекламите... :lol: :lol: :lol:

Лошото е че не съм отмъстителна... единственото нещо което направих след това е да разтръбя по форумите за тези... "народни духови инструменти"....
Публикувай отговор

Обратно към “РиболОФФ”