Ехееееееееееееееееееее Бат Стане,Бат Стан написа:Друг важен въпрос е организацията на бюфета. Пепи каза, че играе с 50 кюфтета премия (Пепи, вземи кюфтетата, мани ги тез кебапчета), обаче нека всички желаещи да присъстват на мача да дойдат с по още нещо, примерно всеки да вземе по една тарелка наденички, кебапчета или кюфтета, евентуално ако сте колили прасе скоро няма да ви се разсърдим, ако има малко сланинка може и кървавица даже, а в крайна сметка и винцок вероятно сте донесли оттам, откъдето сте се сдобили със свинското, а и може и ракийка така някое шише да са ви сипали, нали така? Щото тези 50 кюфтета стигат само за стартиране, като се има предвид, че на мача ще присъстват известни консуматори на скара като Левака и аз например. Само превеждам пример от статистиката: на мухарското състезание през 2003 г. на река Искър бяхме 14 състезатели и още 16 души публика, и изядохме 220 кюфтета от "Алем" и пет кила скумрия, при това в една голяма жега. За бирата не помня, ама беше някъде към 3-4 каси. Сега на тоя студ ще трябват поне по пет кюфтета на човек (минимум), една наденица, една половница червено вино и поне 100 грама изцелин. Тъй смятам аз.
Ще се наложи също така да си вземем една торба кюмюр от някоя бензиностанция за разпалване на огъня, и тука вече е важният въпрос - някой има ли скара с достатъчно висок капацитет? Ще ни трябва още огромна тенджера за кифтаците и останалата скара.
А да, ще трябва и хлебец. Някой дали знае дали не може да вземе от някаква фурна на отиване десетина хляба, да има така, да се намира, да си тури човек кюфтето в краещника дето се казва. За тези със сланинката, ако може да е с кожичка така...
Абе ние че ги жениме ли тия момци или състезание че гледаме